Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Teasüti #46417 üzenetére

    Hát szerinted? Mindjárt szét...szok valamit mérgembe.. Erre vártam hónapok óta hogy kész legyen, meg hogy végre jó idő legyen.. itt vannak a 17 fokok meg napsütés.. már mennék mindenfele deeee neeeeeeeeem dee NEEM!!

    Részletek amikről eddig itt nem nagyon beszéltem:
    2009 be amikor igazolt U23 as voltam, hegyi ob -re készülés közben lesérültem, majd megcsináltam a versenyt, a sérülés súlyosbodott, helyi orvos nem mondott épkézlábat, később mentem el térdspecialistához, ugrótérd szindrómát állapított meg, azt mondta valószínűleg műteni kéne, én nem mertem megműttetni, megpróbáltuk szteroiddal elfújni a gyulladást, kaptam 3 szor szteroidot, többet nem lehet adni.. ekkor valamennyire helyrejött a térdem, de feladtam a versenyzést. Aztán egy buliban rommá törték a szárkapocs csontom, akkor megint 1 év szünet. Aztán meghalt a torok mandulám.. nyáron a 30 fokba nem ment le a gyulladás róla több kör antibiotikumtól se... úgy kellett kiműteni hogy még gyulladt volt! Valószínű betett neki a 20 on évesen elkapott mononukleózis!
    Most hogy elkezdtem újra edzeni, a múlt héten elmentünk biciklizni hétfőn. 11.5 fokot mutatott a hőmérő, sütött a nap, csak 1 réteg ruhát vettem fel, mondom elég lesz, elég is lett volna.. csak Kenese fele semmi nap nem volt, és kb 4 fokra lement a hőmérséklet.. 30km után leszálltam a bringáról.. iszonyatosan fájt az egész patellám végig, na mondom mivan.. hazajöttem, itthon nem fájt már. Másnapra viszont úgy begyulladt mindkettő, hogy utána 1 hétig kenegettem meg szedtem rá gyulladás csökkentőt. Semmit nem segít.
    Szerintem visszatért 3 évvel az injekciózás után az ugrótérd...
    Ezt pedig meggyógyítani csak műtéttel lehet! 6 hét térdmerevítő, utána 3-4 hónap felépülés. Ez még annyira nem is lenne gáz.. de két térdem van és mindkettő szar!!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák