Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    válasz belaazallat #30830 üzenetére

    Ma voltam lent a helyi lidl-be ide se jutott ruházat(az is lehet, hogy elvitték, mert 11korsikerült felkelnem a tegnapi buli után), de wifi-s km/h-t sikerült vennem szerencsére. Először azt hittem, hogy gagyi lesz és nem látom a napsütésben aztán kiderült, hogy nagyot tévedtem. A kesztyű viszont szerintem gagyi volt. Ilyen gel-es volt a tenyere, de nagyon az volt az érzésem az anyag tapintása során, hogy ez konkrétan szét fog mállani egy nyár alatt.

    raczger: Ha emlékeim nem csalnak, akkor a Bükki Nemzeti parkban van egy útszakasz ami brutálisan nehéz lehet kerékpárral. Nagyon régen nyaraltunk Tokajon és hazafele bementünk Miskolcra és úgy döntöttünk, hogy a nemzeti parkon keresztül megyünk el Egerbe. Légvonalban rövidebbnek tűnt, de mint kiderült olyan kanyargós és meredek út visz fel, hogy szegény öreg Ford Escort-al 1-2-1 volt az egész hegymenet, mire az ember felgyorsult volna 40re már jött a következő kanyar. Sajnos nagyon rég volt már és nem biztos, hogy jól emlékszem a pontos helyre, de az biztos, hogy ott valahol északon van egy ilyen útszakasz, talán a rally-t is itt szokták rendezni, csak ők lefele jönnek végig.
    Ennek a környékén lehet:

    Nem tudom, hogy hogyan hoztam be ezt a funckiót google maps-en, de most a térképen szerepelnek a tengerszint feletti magasságok is.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák