Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz hoffman_ #18177 üzenetére

    Nekem SMP Hybrid van, tényleg nagyon kényelmes, de ... Mivel úgy vettem ki a hozzászólásaidból, hogy a bringa külseje kimondottan fontos neked, ezért muszáj megemlíteni, hogy nagyon hülyén fog mutatni a bringádon. Tényleg :DDD Az enyémen is hülyén néz ki, a Fizik Nisene után erőteljesen rontott az összhatáson, de nem érdekel, mert kényelmes.

    Másik probléma a nagyméretű középső kivágás. Esőben sárvédő nélkül tekerés egy alapos altesti mosakodással ér fel. Télen szintén használhatatlan, mert felfázol miatta. Én októberben váltottam vissza a fenti nagyon kényelmetlen Nisene-re, és most raktam csak fel újra az SMP-t.

    TripleB említette a Specialized BG nyergeit, nézd meg azokat is (például Avatar, Alias), mert csupa jót hallani róluk, oldalról nem ennyire íveltek és a kivágás is jóval kisebb rajtuk, hátha sikerül jó áron kifognod valamelyiket.

    Apropó: ha pár hónapig (esetedben pedig évekig) nem ülsz bringán, akkor még a legkényelmesebb nyereg is törni fog az első úton, szóval adjál a mostaninak pár esélyt. Nálam a Nisene kapott 2-300 km-t. hátha betörjük egymást, aztán cseréltem le. 30-35 km-ig még jó volt, így télire ideális városi nyereg lett belőle.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák