Aktív témák

  • re: (#15345) runner 125
    A műszer olaj ára még mindig kb a negyede annak amit Te írtál. Van akinek ez számít, nekem pl igen. És az, hogy rá van írva, hogy ilyen olyan anyagok vannak benne, nem azt jelenti, hogy tényelg arra való. A 80ft-os margarint is eladják emberi fogyasztásra mégsem arra való.
    De mondom, sok anyagot próbáltam már, de eddig mind elmocskolta a láncot. Ez saját tapasztalat, engem már nem tudsz meggyőzni, de nem is kell. Én sem akarok ennél többet dumálni, mert nem akarlak meg győzni, csak szeretném ha más oldalról is meg lenne közelítve a téma.

    re: (#15348) Doki-HUN1978
    Tudom, hogy motorokon nincs lánc váltó. Ezért is kérdeztem úgy.
    Amúgy bringán is van ám már az 18x0-as évektől agyváltó, eléggé el terjedtek voltak nyugaton. Sőt már a század fordulón voltak monoblokk váltó megoldásokra próbálkozások, csak ezek valamiért nem kerültek nagyüzemi gyártásba. Manapság meg horror áron gyártja a Schlumf. Szóval itt sem elvetélt ötlet a mechanikus váltó. Sőt szerintem a mindennapi átlagos használatban sokkal értelmesebb mint bármilyen láncváltó megoldás.
    A láncváltót nem is értem minek használják egyáltalán. De ez már csak az Én "mantrám". Beton fejemmel nem tudok ilyeneket felfogni és elfogadni. De hát Én már csak ilyen maradi vagyok :P

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Aktív témák