Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz runner 125 #11467 üzenetére

    Mindenki azzal jön, milyen ronda a küllőprizma. Néztétek már meg a bringátokat sötétben oldalról/félig oldalról távolról megvilágítva? Ha nem, akkor ajánlom, mert ezek a műanyag vacaknak tűnő prizmák nagyon hatékonyan működnek. Egy reflexcsík a külsőn - főleg, hogy könnyen koszolódik - a közelében nincsen.

    Augusztus 20-án este a tábortűz mellett ment a keresztbe-kasul bringapróbálgatás, és természetesen mindehhez a kibicek részéről az elemlámpázás a távolba :) A küllőprizma nagyon jó dolog. A fényvisszaverő ruházat szintén, egy díszítésnek tűnő fehér csík, vagy egy logó a cipősarkon messziről kiszúrja a szemedet. A hátsó prizma helyett a nyeregcsőre dobott fényvisszaverő szalag is tökéletesen jó (copyright by Ariadne), és ez még rondán sem néz ki. Eszméletlenül durva volt a különbség zabcs80 jól felszerelt és KaraDani (akkor még minimalista) bringájának a láthatósága között 30-40 méter távolságból. Szóval az aktív világítás mellé kellenek a passzív fényvisszaverő felületek a bringákra, és nem árt a fényvisszaverő ruházat sem.

    KaraDani: a fenti koncepció mögött a lustaság állt :B Megvettem, a hátizsák egyik zsebébe bekerült, hogy hazaviszem, aztán másfél évig ott is maradt :DDD Azóta a csengő is felkerült, bár azt sohasem használom, bringaúton kóválygó gyalogosok ellen a DT racsnihang hatásosabb, és a reakciók alapján ők érzik magukat kellemetlenül, nem te vagy az őket lecsengető bunkó :DDD

    runner 125: az első rekacióm nekem is az volt, h "nah ez lesz az első amit leszedek róla
    A fentieket ajánlom a figyelmedbe. Amúgy a küllőprizma törik magától is (a pedálon lévő még inkább), szóval nem kell nekiesned azonnal, ha nem tetszik.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák