- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Waterman
aktív tag
válasz bergyuszi #121829 üzenetére
"
Advanced area:
K4: externally adjustable, with 48mm hexagonal titanium coated stainless steel burrs,
It is mainly ground into espresso, assisted by pouring coffee. K4 is an option for people who like medium and deep roasted coffee beans to show a sweet taste.Master area:
K6 multi-purpose all-round external style, with 48mm heptagonal stainless steel burrs, mainly poured coffee, supplemented by espresso, good for light roasted coffee beans, with clean flavor & sweet and sour fruit taste.
" -
TDX
tag
válasz bergyuszi #126814 üzenetére
Az r/flairespresso subredditen volt nemrég egy poszt arról, hogy lehet lesz új verziója az 58-nak, legalább is ezen a webshopon van leírás róla. A másik kép alapján tippre a flair Neo kap egy új színt (fekete).
Már vége az Én hozzászólásomnak? Mi lesz ez után velünk?!?!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz bergyuszi #131400 üzenetére
Hol találtad a méreteket?
Amúgy ez az avx-féle standard kínai KC200 (á la Flair - asszem és még csomó névtelen, átcímkézett verzió), kisebb dobozba rakva (ha témyleg befér a robot lábai közé).Persze ugyanezt tudja a Wacaco is, árban lehet érdekes, ha alá tud vágni. Én az acaiát tuti le nem cserélem, ha befér ha nem.
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
hoffman_
nagyúr
válasz bergyuszi #132133 üzenetére
ez alapvetően jó ötlet, csak nálam nem így néz ki : )
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
bayarena
aktív tag
válasz bergyuszi #132285 üzenetére
ECM Synchronika. Vele nincs semmilyen bajom, nagyon szeretem, nem tervezem lecserelni. A Ceado-ra azt hittem, hogy a vegleges daralom lesz eveking, de most valahogy ugy vagyok vele, hogy ha picit is zavar a hasznalata akkor inkabb lecserelem, hiszen vegso soron ez egy hobbi es azert van, hogy az ember boldog legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest