- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Már nem hisz a nagy európai EV-forradalomban a Ford
- Windows 10
- Aliexpress tapasztalatok
- A választási tévinformációk ellen küzd a Meta
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- általános iskolai rendszergazda
- Synology NAS
-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz Bazsee71 #73240 üzenetére
A kávézóban én se varázslok, őrlök, mérlegelek, tamperelés, és mehet. Igaz csak 1 kávé van egyszerre, de az stabilan hozza azt amit elvárok. GC mellett otthon próbálhattam bármit, és nem nagyon lett ilyen.
(Ha a cél időhöz képest túl gyorsan/lassan jön le a kávé, akkor kuka és jöhet az örlő állítás)LM mellé még kéne egy naked kar, érdekelne, hogy ott is látni-e különbséget GC után.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
Ma kezdtem próbálgatni, elsőre azt tapasztaltam, amit te is, hogy ugyanazzal az őrleménnyel közel hasonló lefolyás (mind időben, mind ízben) lett 6 és 9 bar mellett is.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
Naked kar:
Korabban otthon Gaggiaval probalkoztam, Reneka szurovel egesz hasznalhato volt, VST-vel barmit csinaltam, barhogy daraltam, tampereltem, wdtztem, mindig spriccelt. Vegul feladtam.
Nem ertettem hogy 1x se jo nekem, kavezokban (mar ahol van) mindig elsore jo, amennyire latom nem spriccel.Most kiprobaltam a LaMarzocco-n, es lass csodat elsore tokeletes lett.
Igy megy a tobbi kerdes melle, hogy mit csinal ez ennyire mashogy mint a Gaggia. (1 tippem maradt, ebben nem rezgoszivattyu van. De azt sose gondoltam volna hogy ez ennyire hat az izre es lefolyasra)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
Ma is megkaptam, hogy egyszerre miért csak 1 féle kávém van, és miért nem 35 féle frissen őrölt kávé közül választhat a presszóhoz.
Persze amikor elmondtam, hogy az egyféle kávéhoz is napon belül is sokszor kell állítgatni az őrlőt, hogy jó legyen és nem hiszem hogy 1 őrlővel egyszerre lehet sokféle kávét stabilan jól elkészíteni, és nem unalmamban méregetem tized grammra a bemenő kávét, a kifolyó löttyöt, és hogy mennyi idő alatt folyik ki, akkor nem értette a szakember (élelmiszeripari egyetemen tanít) hogy mégis miről beszélek, hisz xy helyen ez működik, mert nekik van 25 év tapasztalatuk ebbenSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
válasz WiZARD #73465 üzenetére
Elmentem a legendás helyre, ahol bizony "35 féle" (vagy több, ki számolja) friss kávé közül lehet választani, hogy miből kérem a kávét.
Nem a "konkurenciát" akarom minősíteni, elemezni, stb. így csak a lényeget írnám le:
Világos pörkölésű kávét kértem, az óriási választék egy fajta tanzániai volt. Sötétebb pörkölést sajnos nem iszom meg semmilyen formában, így ez maradt. Egy presszót kértem.
A nagy műanyag vödörből 2 kanálnyit kivett a hölgy, bedobta egy Ditting őrlőbe. Az őrleményt átkanalazta a szűrőbe (mindenféle mérés nélkül). Feltette a gépre, alá mérleg. 16 másodpercnél állította le, gondolom súly alapján.
Szerintem az eredményt sejtitek.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
Az a baj, hogy adja magát a tény, hogy 1 darálón nem lehet 1nél több fajta kávét jól elkészíteni, főleg nem egy üzletben, ahol a profit a cél.
Kiőrölni a benne lévőt utána vagy kitisztítani az őrlőt, vagy minimum kicsit az újból áttolni rajta. Utána készítesz egy kávét, ami 99% hogy elsőre nem jó, kuka, őrlő állítás, megint kiőrölni belőle egy adagot a kukának, hogy az új szemcseméretet kapd, ismét próba, hogy jó lett-e... A vége, hogy elment minimum 60-70g kávé a kukába, mire van 1 jó, és akkor "szerencséd" (vagy isten vagy) volt mert másodikra jó lett.Ha emellé vesszük, hogy az akarat sincs meg, jó az úgy ahogy van. Nincs mérve a bemenő kávé mennyiség se (csak úgy szem mértékkel), őrlőn jó a joker beállítás mindenre, tök mind1 mennyi idő alatt jön ki, stb...
Ehhez szinte tökmind1 milyen az alapanyag, milyen az eszközpark.Mi meg itt azon vitatkozunk, hogy érezni-e a VST és IMS szűrő közti különbséget
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
válasz von toth #73547 üzenetére
En nem kostoltam, csak o a mienket, majd mondta hogy nem szereti ezt a vilagos vonalat
Parci: pedig mennyien kernek tejszint...
Mai kedvenc:
-Kerek egy hosszukavet!
(az mi?)
-Nalunk nincs, csak eszpresszo, vagy filter.
-Presszo nem jo, mert nagyon keves. (Filtert meg vegkepp nem ismeri)
-Akkor egy doppio esetleg, vagy americano? A doppio dupla presszo, nem lesz keves, vagy az americano az egy presszo forro vizzel. (Na itt nagyon csunyan nez, hogy felvizeznem a kavet)
-Ok, akkor legyen a duplapresszo.Kesz, odaadom. Kerdezi: "Van benne cukor meg minden?"
Mondtam cukrot tegyen maganak bele, de kostolja mar meg nelkule. Mas meg nincs benne, csak kave.Vegez, mennek el. Kerdem hogy izlett a kave? Valasz: "Keseru ez is, de ket lapat cukorral jo volt."
Kerdem Toletek: mi az a "minden"?
vTamas35: de az megse egy kavezo, foleg nem olyan amit mindenki emleget, mint jo hely...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
válasz Keresztapper #73553 üzenetére
Legközelebb megmondom hogy benne van minden ami kell bele
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
válasz handrash #73566 üzenetére
Szerintem szo se volt arrol, hogy egyedul az ujhullamos jo.
Sotetebbre porkolt kavet is lehet professzionalisan elkesziteni, felgozolt tejjel fogyasztani. De a 3 cukor, tejszin, meg "minden" ott se a minoseget, igenyesseget fogja jelenteni.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
Nem a cukorral van bajom. Mindenki ugy issza a kavet, ahogy neki izlik.
De amikor kostolas nelkul "3 cukorral kerem", annak valoszinuleg tok8 mit kap. Bezzeg melle reklamal, hogy 1 fele kave van csak, mert sokkal jobb a 35 kulonbozobol valasztani 1et, ami szarul van megcsinalva, es kostolas nelkul beledonteni a cukrot...Nem hiszem el, hogy minden kave egysegesen 3 cukorral a finom, es ne kene egyikbe tobb, masikba kevesebb.
Annyit szoktam mondani neha 1-1 vendegnek, hogy kostolja meg mielott cukrozza. Tobb pozitiv visszajelzes volt, hogy tenyleg nem kell, vagy kevesebb, mint ahany embernek problemaja volt ezzel.Na mind1, biztos van ilyen mindenben, es mindenhol. Pl asszony a steaket atsutve keri, hiaba mondom neki hogy akkor inkabb egyen csirket.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
Nem tudom merre laksz, de pl Budapesten van kb 100 specialty kavezo, es egyre tobb videki nagyvarosban is van 1-1.
www.specialty.hu
Costaban, meg Starbucksban keresni a jo kavet az olyan, mintha McDonaldstol varnad a legjobb hamburgert...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
válasz paljoc #73618 üzenetére
Én egy review-ban kaptam meg, hogy a doppio az túl kevés, és ez a mennyiség jobb helyeken szimplának számít
De már többen panaszkodtak, hogy kevés az espresso. Nem tudom mit várnak, és mi lenne a megfelelő mennyiség nekik...
(41g a dupla, kb 50ml)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
A "naked" az számotokra mit takar? Miben más mint egy dupla vagy szimpla eszpresszó?
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
válasz mdav88 #74027 üzenetére
Thx, igazabol azert kerdeztem, mert ebben a cikkben szereplo leirast nem ertem es gondoltam elotte rakerdezek, hatha megvilagosodok
De sajnos nem kerultem kozelebb a megfejteshez egyelore.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
Ma végre csináltam szabadnapot magamnak, így eljutottam 2 számomra új helyre, amikre kíváncsi voltam.
Első a Double Shot Partisan volt a Veres Pálné utcában, a "Partisan shot"-ot akartam már kipróbálni. Elvileg sok kávé (25-30g, nem tudom pontosan mennyi, és sajnos nem is kérdeztem), aránylag kevés víz (kb mint egy dupla), így elég sűrű, tömény kávé a végeredmény. Nekem nagyon ízlett, reggel kezdek kísérletezni, hogy hasonlót alkossak (bár asszem először egy nagyobb kosarat kéne hozzá szereznem), és valami hasonlót fel is akarok venni a menübe. Asszony flat white-ot ivott, elégedett volt vele.
Második a Forest Cafe volt, szimpatikus kis hely, ahol a tulaj áll a pult mögött. Egy ízletes naked shotot ittam, feleségem ismét flat white-ot, ami szintén hibátlan volt.
mind a 2 helyet ajánlom
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
Masik orlovel (illetve ekk43 masik oldalaval) daralta ha jol lattam, raadasul en voltam az elso tegnap, aki kert, igy a harmadikat itelte olyannak a srac, hogy megkaptam.
(Szoval 75-90g kavebol kaptam 1 shotot )Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
válasz Petyuska111 #74104 üzenetére
Azért azt a 15-20 bart megnézném (és ha lenne is ennyi, tök felesleges).
Nekem egy minipressom van, videó, működés, felépítés alapján kb ugyanaz, csak más a külső design.Arra jó, hogy évente 1-2x nyaralásra elvigyem, és ne a szállodai löttyöt kelljen kerülgetni. Csodát azért nem kell várni ezektől.
Presszónak jobb mint a semmi, de ennyi.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
Tüskés wdt eszköz Koreából (csak az ára...)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
Néha látom leírva, hogy a Costa még a jobbak közül való, ha már kávézó lánc.
Tegnap reptéren vettem vmi szendvicset náluk, amíg vártam hogy megsüssék, addig néztem, hogy hogyan készülnek a kávék. Őrlőben nagy adag kávé előre őrölve, abból kicsattogtat valamennyit, tamperel, és kifolyik vmi lé, random 13-18 másodperc közt, ahogy épp sikerül, lényeg hogy sötét színű lé folyt ki...[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
válasz szuszinho #74865 üzenetére
Itthoni pörkölőtől (CM, PY) nem kaptam még pár napnál régebbi pörkölésű kávét... (de olyan volt már párszor, hogy tegnapi pörkölésűt kaptam, amit még pihentetni is kell)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
Flowban kertem egy "limited ek43" shotot, sajnos nem tudom megjegyezni mibol keszult. Izre jo, de kulsore nem igazan nyerte meg a tetszesem...
(Friss kep, kb 5 masodperccel azutan hogy megkaptan)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
válasz blacksand #75050 üzenetére
Őrlőt állítgatni kell, mindet...
Mythos ebben szerintem kicsit jobb, mert van benne a fűtő elem, illetve a hűtés, így próbál aránylag konstans hőmérsékletet tartani. (és a Mythos2-nél állítható lesz a hőmérséklet) Persze árban eléggé el van szállva, otthonra kezelhetetlen - 1 adagot őrölni szar vele. EK43-at otthon sokkal jobban szerettem.
Mellesleg Mythos-t szarul használják sokan. Volt aki panaszkodott, hogy nagyon bemelegszik napközben és inkább ki is húzták a fűtőelemet, mert szerintük túl meleg, "megégeti a kávét". A reggeli hideg állapothoz képest tényleg eléggé meleg lesz, emiatt állítani is kell sokat a hideghez képest. De az a ~40 fok amire felmelegszik azért a kávét megégetni nem fogja, persze a hideghez képest érezhetően melegebb. Egyszerű a megoldás és nem az hogy a fűtőelemet kihúzzák. Nem kell kikapcsolni és akkor reggel eleve meleg, innen már kevesebbet változik a hőfok.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
válasz Bazsee71 #75139 üzenetére
Valahol egy vicc, hogy ennyi idő volt mire eljutottunk oda, hogy az őrlők a súlyt mérjék, és ne egy tök primitív időzítő legyen benne.
Otthonra tök8, de kávézóban megváltás lehet, hogy nem kell egyesével méregetni (és korrigálni) minden shot előtt.Plusz a sebesség, és az őrlő fűtése téren is van még bőven hova fejlődni. Érdekes lesz a Mythos 2, mert abba egyszerre bekerült minden. (állítható hőfok, súly alapján őrlés, állítható fordulatszám)
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
Múlt héten voltam náluk, presszóként kóstoltam. Finom volt, de annyira nem fogott meg. (Jobban ízlett mint az EK43 shot a Flow-ban)
Amit szerintem érdemes kóstolni, legalábbis nekem most nagy kedvenc az a CM Santa Marta (Guatemala). (és nem azért mert ez van nálunk, de az elmúlt 4 hónapból ez ízlik a legjobban)
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
Én a LM-ba gondolkozom világításon.
A gyárit kispóroltam, mert a nettó 440€-t picit soknak tartottam 4 db ledértHa minden igaz, akkor ilyen, vagy nagyon hasonló van gyárilag. Ennek darabja kb 25$, illetve ezt árulja szettben az Espresso Parts is.
Vagy ott a ledszalag, de az nem tudom hogy bírja a hőt és gőzt...
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
Ma elmentem egy helyi (Győr) kávézóba, akik bár régóta kávézóként működnek, de most újultak meg, büszkén hirdetik, hogy milyen jó a kávé náluk, sőt már barista tanfolyamot is végeztek, hogy még jobb legyen (eddig akkor ki és hogy csinálta a kávét? Állítólag korábban náluk működött úgy a kávéválaszték, hogy reggel előre leőrölték, és utána választhattál melyikből kéred ).
Kértem egy doppiot a világos pörkölésű kávéjukból. Mindenféle varázslás, mérlegelés nélkül, villámgyors 20 másodperces lefolyás után meg is kaptam. Többet nem szeretnék beszélni róla - belekóstoltam, de inkább otthagytam az egészet...
(De volt mellé 2 db Rioba "kávétejszín" )Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
válasz soldier2 #75312 üzenetére
kb
Bár lehet jobban örülnék neki, ha jó kávét adnának és a fogyasztói oldalról is meglenne a jó kávéra az igény és nem ez lenne az elvárt szint...koxx: legalább süti lett volna, de sajnos az nem volt
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
válasz zoknee #75388 üzenetére
Ha már a képzés a kérdés, akkor én a Madal-os képzésről tudok beszélni.
Tavasszal voltunk a feleségemmel. 4 nap, első nap elmélet (hol termelik a kávét, különböző feldolgozási eljárások, pörkölés, stb), második nap őrlő állítás, ismerkedés a kávégéppel, nap végén némi tejhabosítás, öntögetés, harmadik nap egésznap gyakorlás, latteart alapok, negyedik nap még kis gyakorlás, filterezés, vizsga.Szerintem alapnak nem rossz, de nyilván sok gyakorlás kell, hogy valaki barista legyen, és élesben, egy pörgős kávézóban dolgozhasson.
Pár éves otthoni kávézás, fórum/internet olvasgatás után nagyon sok újat nem tanultam. Ami új volt nekem az a gőzölés (mármint egész más volt a La Marzoccon, mint ami gőz otthon jött a Gaggia-ból), és a latteart-ban sokat segített. Illetve picit be lehetett gyakorolni, hogy hogyan lehet "egyszerre" megcsinálni 2-5 különböző kávét.A meglévő tudásommal, és ezzel a tanfolyammal, aránylag nyugodtan (vagy csak vakmerően? ) vágtam bele a saját kávézóba, úgy érzem eddig sikerült jól helyt állni, és úgy gondolom, hogy mindenki jó kávét kapott (még ha nem is feltétlen szépet) eddig szerintem. Feleségem is meg tud csinálni mindent, ha én elszaladok valahova.
(Asszony neve előtt is ott a Dr., ő jogász, 2 éve még más terveim voltak nekem is, és MBA-re jártam. Most se az az életcélunk, hogy a pult mögött álljunk túl sokáig...)
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
Tudomanyos fokozat, azonos szint, nincs ilyen megkulonboztetes, szoval ebbol nem lehet felismerni.
[link]helyesiras - szoval rosszul irtam, kicsivel kellett volna a mondatbanSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
Amikor a konkurencianal szetnezek es ilyet latok, az azert meg tud lepni...
De kertem egy forrocsokit, igy barna lett a kovetkezo vendegig
(Nem kellett volna, ilyen full cukros, kukoricakemenyitos ize nem annyira hianyzott)[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
válasz Peti...(16v) #76742 üzenetére
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
Nekem otthon Gaggia-val a Reneka volt a nyerő.
LM-val még nem próbáltam, de egyiknap behozom és kipróbálom, ha nem felejtem el. Bár itt a VST jól muzsikál, amivel Gaggiaval csak küzdöttem. (Az más kérdés hogy az évek alatt legjobban sikerült Gaggia+Reneka shot a legszarabbul sikerült LM+VST shot szintjét se éri el)Aztán lehet eladó lesz a Reneka (és jár hozzá egy Gaggia is )
Otthonra viszont kéne vmi daráló, ahhoz a heti 1-2 filterhez, amit otthon iszunk. (EK43s túl nagy hazacipelni ) Van ugyan egy ezeréves Skerton, de valami hajszállal jobb, konzisztensebb szemcseméretű kellene. Commandante és Skerton közt van bármi, aminek van értelme? Esetleg a Timemore Nano/Slim? (illetve Béla is készül valami hasonlóval...)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
WiZARD
addikt
A latteart tudásomon még bőven van mit fejleszteni, bár nemrég rájöttem hogy az eddig használt kancsó (Motta) nem az igazi, nem elég hegyes a csúcsa. (legalábbis szeretném erre fogni )
Nézegettem már egy ideje, hogy mit rendeljek helyette, aztán múltkor valaki ajánlotta a Baristaswag-et, hogy neki az mennyire bejött, és jó hegyes, bár kínai.
A kínai szó megfogott, rákerestem aliexpressen, persze megtaláltam, képek alapján nagyban mernék fogadni rá, hogy ugyanezt árulja 3-4x áron a baristaswag...Első ránézésre jónak tűnik, a csőre sokkal hegyesebb, az anyaga vékonyabb mint a Motta. Első próbálkozásra önteni is sokkal jobb volt vele (és sokkal szebb is lett).
Később majd tolok 1-2 képet.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Microsoft Excel topic
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dragon Age: Origins
- Computex 2024: teljesen integrált hibrid hűtéssel közeleg az MSI új csúcs-VGA-ja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Hősködik és száguldozik az új Arc meghajtó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs