-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
tag
válasz SoundON #97991 üzenetére
A Marzocco-n én 0.4 fok lengést látok a GC-n 0.3 fokot. Szerintem ennek csak laboratóriumi körülmények között van jelentősége. A tized fokos hőmérséklet beállítást is túlzásnak tartja a hardcore kávésok többsége és nem is valószerű a mindennapokban. A másik dolog, hogy a stabilitás nagyon fontos, de nem minden. Illetve nem elég magában a “tökéletes” kávéhoz. Tudom, hogy te nagyon elemzed a kávét, vizet, hőmérsékletet és mindent, de 0,1 fok mit befolyásolhat? Nem tudsz úgyse két tökéletesen egyformát húzni. Ha minden paraméter egyforma is, mindent rögzítesz akkor is ott van pl. az előkészítés. Soha nem lesz két egyforma shot amiből te 0.1 fok különbséget kiérzel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen