Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz koxx #7363 üzenetére

    igen, a pincészet nagyon fontos. az egyik 200 hektáron gazdálkodik, mindent összevásárol, nagyüzemben termel és használ segédeszközöket (mustsűrítményezés stb.) és a tesco polcain találkozol a borával, valamint jó sokat költ marketingre...

    ...egy másik meg családi vállalkozás, 3 hektáron csinálja a bort, csak természetes eszközöket használ és borkereskedéseknél találkozol a boraival.

    akkora különbségek lehetnek, mint egy 30 éves, rozsdás suzuki és egy új honda között. kis pincészet is csinálhat szart és nagy is jót, de a lényeg, hogy az, hogy aszú, önmagában semmit sem jelent. annyit jelent, hogy édes lesz.

    a 3 és 4 puttonyos aszú mellesleg meg is szűnik hamarosan.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák