Új hozzászólás Aktív témák

  • N0zer0

    senior tag

    Az a helyzet, hogy alapvetően teás vagyok, tehát nem valami nagy kávéfan. Nem iszom, de ha valahol nagyon minőségi kávéval kínálnak, szívesen megiszom. Anyukám instant pótkávét ivott eddig (pfujjjjjj), de alacsony vérnyomásra mostanában rendes kávét főztem neki. Régi Eduscho Espressot (őrölt), amíg volt. Elég sz@r volt az íze, mint az égett kátrány, kávéíze alig. Mikor elfogyott, begurultam és elhatároztam, hogy veszek rendes kávét. Segafredo Zanetti Costa Rica-i (őrölt) kávékülönlegességre esett a választás (bár a brazil fajtával is szemeztem). Lefőztem ebből is egyet, de alig jobb. Kezdek lassan a hagyományos magyar fémkotyogónkra gyanakodni. Vagy az sz@r, vagy én nem csinálok jól valamit (max mennyiségű kávét teszek bele, max vizet és alacsony lángon főzöm ki teljesen). Vagy ezek az élelmiszerbolti kávék ilyen ócskák? Help valaki, nem értek hozzá :(

Új hozzászólás Aktív témák