Új hozzászólás Aktív témák

  • Benny89

    csendes tag

    válasz tototos #35626 üzenetére

    Tervező gépészmérnök vagyok, hibridben dolgozok, ~heti 1.8 nap HO jár. Talán ebben a pozícióban van értelme a hibridnek, mert időnként előfordul, hogy a gyártásban meg kell nézni ezt-azt, bár ez havi 1-2 alkalomnál nem szokott több lenni és 99%-ban előre tervezhető, így nyugodtan lehetne max. heti (ne adj' Isten havi) 1-2 nap onsite, a munka szinte teljes egészében számítógép előtt zajlik... De nincs, hiába volt 1.5 évig full remote, mindenféle hátrány nélkül, rekordnyereséges éveket zárva.

    Igazából nálunk is az a két faktor játszik, amit már páran itt pedzegettek: boomer vezetőség, valamint teljes káosz a munkaszervezésben. Ez utóbbi miatt mondta a TL-em, hogy ő utálja/nem támogatja a HO-t, mert neki sokkal egyszerűbb napi 6 beosztottszor 10x átkiabálni az asztalon a legújabb fejleményt, ide-oda kapkodást, mint Teams-en irkálni/hívogatni.

    Egyébként én nagyon boldog lennék, ha elterjedne a (majdnem) full remote, ugyanis azok közé tartozok, aki nem szeret Budapesten élni és számomra az ingatlan sem ér itt annyit, amennyit fizetni kéne érte, viszont máshol meg nincs értelmezhető munka, vagy ha van is, az is egyetlen cég 50 km-es körzetben...

Új hozzászólás Aktív témák