Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz Stanlee #12732 üzenetére

    Ez azert eleg felemas. En pl SAP-os BA vagyok kifejezetten ezen a teruleten (Sd, sales, crm, salesforce + nagyon nem vagyok hulye a tobbihez sem, mm+fi+ptp) , megis kifejezetten azt lattam, hogy elegge beszukultek a savok kozotti kulonbsegek az idehaza elerhetoekkel, foleg a munkavallaloi viszonylatban.

    A brutto 35-40K eur/ev ebben a szituban pl nagyon nem megeros, pedig osztrak/nemet vonalon ez megy, akarhol kerestem pl BA ajanlatokat. A max az br 55K volt per ev, de ott mar eleg fogalomzavsros volt a munkaltato (ok gyak programmenedzsert keredtek).
    Osztrakoknal ez fixen visszaosztva 14 honapra, nemeteknel 13ra, az kb br3000 eur, ennyit idehaza is siman is megkap egy tapasztalt BA, akkor mi ertelme pl:
    -ugyanannyibol dragabb ingatlant berelni (kint 1000 eur alatt nem talalsz normalisat, itthon azert 500eurbol meguszod
    -honapokat szenvedni a felkutatasaval (poen, de a lakast nehezebb leakasztani mint a melot, korulmenyesebb a felvetel egy haziurhoz mint egy multihoz)
    - utana tobbet elkolteni utazasra
    - szivni a bret jopar evig a bersav aljaval - mivel nincs / nem lesz kinti elotorteneted, nemet referenciad ezert megkapod ugyan a pozit de a sav legaljarol indulsz, hiaba dolgoztal mondjuk idehaza 6x nagyobb cegnel es 8x komolyabb projekteken

    Fejlesztoi, tanacsadoi vonalon meg ertheto a kulsos, inkabb fizeti X honapig a magasabb dijat, mint a jarulekos koltsegeket egy fix munkavallalo utan hatarozatlan ideig. (Suru filler vs ritka forint elve ugye)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés