Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz balazs1956 #1074 üzenetére

    Több eszköz is, vagy csak PC?
    Ha több eszköz is, kell-e sync, vagy óvatosan megoldod magad?

    Ha csak PC, akkor Keepass, vagy KeepassXC, és ügyelj rá, hogy legyen valamid, amire ki tudod menteni a biztonsági másolatod. Ha több eszköz, akkor van mindegyik operációs rendszerre megfelelője, de nincs szinkronizáció köztük.
    Ha több eszköz és kell a szinkron, akkor Bitwarden esetleg Protonpass. Van asztali kliens is bitwardenből, és böngészőből is elérhető csak úgy mint minden operációs rendszeren. De ebből is ajánlott biztonsági mentegetni.
    Ha totp kezelés is kell, akkor a kepassXC natvan tudja, bitwardenben már fizetős funkció, a keepass kliensek meg passz... De ha már ilyesmi, akkor érdemesebb azt külön álomáánnyal kezelni, de pl kepassXC-vel ez is megoldható, hogy külön állomány külön jelszóval.

    Persze alapokat nem elfelejteni: a mesterjelszavakat nem mentjük bele az állományokba; jelszókezelőt nyitó TOTP-t nem mentünk bele az állományba amit vele nyitnánk, gondolván, hogy a belépett kliens sosem fog kilépni,...!

    Mind ingyenes, és ha amúgy is káoszos vagy ajánlom kipróbálgatni mind, mert lehet, hogy az egyik jobban passzol hozzád mint a másik, de funkcióban ugyanazt tudják.
    Ha valami extra jut eszedbe még van még 1-2 ajánlottabb dolog is, de ezek a "nincs semmid? ezek bőven megfelelnek és jók!"-kategória!

    [ Szerkesztve ]

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák