Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz madrac #3535 üzenetére

    Képzeld, olvastam.

    Az miért baj, hogy ez a motor másabb, mint a többi oldalé? Szerintem egyáltalán nem olyen rossz, mint ahogy azt Te lefested. Emellett egy ötletet elég egyszer felvetni, nem kell 8-10 hszt gyártani ugyanazzal a tartalommal. Másrészt a régóta ittlevők felvetései se mindig teljesülnek, emellett van türelmük kivárni a megvalósítást.

    Tudod mennyien javasolták a Privát üzenetek bevezetését? Beletelt nem kevés időbe míg az oldal vezetősége rá is bólintott! (A RIOS3-ban egyáltalán nem volt, ez a RIOS4-gyel jött el.)

    Tudomásul kell venni, hogy ez a motor ilyen. Ha neked egy uniformizált világra van szükséged, akkor menj olyan fórumokra, amelyek ugyan azt a kommersz motort használják. A RIOS teljesen az oldal gazdáinak fejlesztése, és ki merem jelenteni, hogy a legjobb amivel eddig találkoztam.

    Az intelligens mailcímedre inkább nem is mondok semmit. Sokat elárul rólad.

    Az Új hozzászólás gombot meg egyáltalán nem kell keresni, ott van ugye a lap tetején, és minden hsz fejlécében. Kell ennél több? A felső eléréséhez is csak meg kell nyomnod a Home billentyűt. Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne.

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák