Új hozzászólás Aktív témák

  • 0xmilan

    addikt

    válasz Kalandor #20378 üzenetére

    Irtam egy wall of textet, aztan valahogy eltunt az egesz. Gondolom a wireless eger/bill rosszalkodott.
    A lenyeg, hogy hulyeseg volt felteteleznem, hogy ezt a listat a PH-nak kene hostolni vagy karbantartani. A legjobb megoldas szerintem egy erre dedikalt GitHub repo, aminek az Issues fulet hasznaljuk. Kulcs infok akar kint lehetnek a fo readme oldalon.
    Minden issue-ra lehet rakni egy "bug" vagy "otlet" label-t. Elfernenek azok is, ami "nem jó ötlet, vagy megvalósíthatatlan vagy nincs rá erőforrás." Ezekre mehet "wontfix" cimke. Ha van arra erdemes issue, akkor "hivatalos" PH fiok kommentelhet az issue ala, hogy "megfontoljuk / megcsinaljuk" es kerul ra ennek megfelelo cimke.
    Nektek csak annyi dolgotok lenne vele, hogy villogo szirena gifek koze betegyetek a bugos es otletes topik osszefoglalojaba, hogy "Nezd meg eloszor az Issue tracker-unket'.

    Letrehoztam a repot. Ha sajat github fiok ala tennetek, akkor torlom ezt vagy szerintem tudjatok forkolni is. Felvittem nehany issue-t, hogy latszodjon, hogy nezne ki.

    Szerk: termeszetesen lehet cimke szerint szurni, szoval ide az otletes topik osszefoglalojaba lehet olyan linket rakni, amin csak az otlet cimkes issue-k vannak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák