- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
Topikgazda
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
SztiviVander
őstag
Kb igen. Nem macerasabb mint a duo, nagyjabol ugyanugy kelm pucolni. Van cap, ugyanugy lehet huzogatni mint a duot. Ez tulkepp egy rancfelvarott iqos multi, de az akksija pl jobb, egesz napot (1 doboz) siman kibir. A multi olyan fel 2/3 dobozt birt ha jol emlekszem. Es sokkal jobban megeri az arat mint duo.
[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
Azért a "beetetésen" kívül is van bőven más és jobb dolog, mint volt a régebbi Iqos-oknál. Egész más technológia és szerintem jobb élmény ezzel a dohányzás, mint korábban. Igazából az indukciós hevítés miatt még az is lehet, hogy elég a kevesebb dohány, mert jobban hevíti az egész töltetet. De azért azt nem hiszem, hogy később jelentős mértékben csökkentik esetleg a dohányt benne, mert akkor a hevítés sem fog úgy működni. Szerintem egyelőre ne a "negatív" várakozás legyen a legfontosabb, hanem élvezzük az új dolgot, ami azért valóban elég nagy előrelépés, pláne, hogy teljesen kosz mentes és takarítani sem kell.
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
ronin79
addikt
3duo hiába műanyag, tapintásra, kézben tartásra kellemesebb érzés volt. Tavaly novemberben vettem a Prine-ot, múlt héten cseréltettem újra, volt már rajta pár karc, főleg első hetekben szerzettek
Szvsz ha véletlenül leejted és karcos lesz, semmi gond, iqos oldalon kérsz újat és másnap már hozza is a futár
Melegedés meg fém vs műanyag, talán természetes. -
ronin79
addikt
-
tothbe
addikt
Az utóbbi két hétben ki kellett próbálnom a magyar Terea-t, mert nem tudtam kijutni Szlovákiáig. Azt kell mondjam, hogy van különbség a töltetek minősége között.
Eddig még sosem vagy csak nagyon ritkán (főleg készülék töltöttség hiba esetén) futottam bele nem felhevített vagy nem teljesen hevített töltetbe, ahol hamarabb elfogy vagy már az elején sem jön a pára. A magyarral viszont többször is előfordult az említett szituáció. Kb. két kartont szívtam el a magyarból, de most, hogy visszaváltottam a szlovákra, megint rendesen működik minden. Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de mindenesetre fura tapasztalat volt.By(e) Tothbe
-
diane
tag
Nem tudom, nem az enyém, csak kipróbáltuk többen, az egyik munkatársnőmé, csak ő nem egy guru ezért írtam én. Nálam össz-vissz 14 slukk volt a one, kb. 3 perc. Előtte neki is pulze volt, így jött a dolog, hogy hamar leáll. Regisztráltam neki az iquos oldalra, letöltöttem az alkalmazást, de oda mégsem engedett belépni, így nem szórakoztunk vele tovább.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest