Új hozzászólás Aktív témák
-
kopekicsigo
csendes tag
válasz kopekicsigo #1797 üzenetére
Úgy tűnik megoldódott a baj , felraktam egy store-os free app.-ot, utána már ment a TPB-es is! Ha valaki tudja a választ az előző hsz-emben feltett másik 2 kérdésemre az kérem válaszoljon!
-
verser233
senior tag
Egy db ingyenes app/játéknak mindenképp lennie kell a touchodon amit itunes-ból töltöttél le.
Tehát:
1. tölts le itunes-ból egy ingyenes progit vagy játékot
2. töltsd rá a touchra, indítsd el.
3. itunes-szal olvastasd be a feltört progikat, rakt a touch-ra és tadammmm , kész!Mod: Na az utolsó hsz-edig nem jutottam el, örülök, hogy megoldódott!
[ Szerkesztve ]
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
digitair
csendes tag
válasz (Darkwood) #1798 üzenetére
Épp most telepítettem app-okat és mennek. A titok annyi, hogy legalább EGY app-ot (valami free-t) le kell töltened az iTunes storeból majd telepíteni - nem tom miért - és utána már működnek az ipa installok. Előtte én is ezt az üzenetet kaptam...
...
Na én meg az utolsó két hozzászólásig nem jutottam el...[ Szerkesztve ]
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Most lehet hogy nagy hülyeséget kérdezek de azért megkérdem.......
Szóval, azt olvastam az imént valahol, hogy állítólag nem tudnék itunes store-ból vásárolni se progikat, se zenét, semmit mert nem Amerikában kiállított kártyám van (illetve lesz).
Ez most tényleg igaz?
Mert speciel most pont rászántam magam, hogy megvásároljak onnét egy progit (csak még a bankkártyámat kell megvárnom, hogy elkészüljön), erre olvasom ezt Egyébként dombornyomott kártya lenne, tehát elvileg a világon mindenhol el kéne , hogy fogadják.
-
kopekicsigo
csendes tag
Látom a wifis kérdésemre nem igazán tudja senki a választ, de se baj, kérdezek mást!
1. Miért ismeri fel képolvasóként a gépem az ipodot, és ez mégis mire jó ez?
2. Van valami ingyenes app, amivel lehetne ingyen sms-t küldeni? (Ha van ilyen, akkor pls egy linket hozzá)Sokszor olvasgatom azt, hogy mindenki várja a Skype-ot iPonera (és így touchra is), mert akkor lehet róla telefonálni, de honnan szereztek be hozzá mikrofont, és mennyiért? Sokan írnak olyat, hogy a Skype ingyenes, de mikor utánanéztem, akkor az volt, hogy igaz nem túl drága, de akkor sem ingyenes.
3. Ez akkor most hogy van?Újra bocs, hogy állandóan kérdezgetek, de ezekre (is) nagyon kiváncsi vagyok, szeretném a touchból a lehető legtöbbet kihozni!
-
thingol
tag
válasz kopekicsigo #1805 üzenetére
1: a lementett képeket eléred vele (safariból+screenshotokat)
2: 2.0-ra jelenleg tudtommal nincs
3: 1.1.4-re volt mikrofon, kb 10 ezer magyar pénzért, működött is (siphone - voip táccsra), 2.0-val jelenleg tudtommal nem működik a mikrofon de nincs is rá programaudiophile.blog.hu // http://www.head-fi.org/u/447468/thingol
-
thingol
tag
laptop wifijével lehet ilyet csinálni, igaza volt DigitAirnek (én konkrétan a kábelre gondoltam, mármint azon keresztül való megosztást).
még1x thx DigitAirnek: http://itouch.hu/2008/09/net-router-nelkul-egy-felmegoldas/
audiophile.blog.hu // http://www.head-fi.org/u/447468/thingol
-
Davey7
senior tag
Ma kipróbáltam a touch-ot öcsém 1400Ft-os canyon fejhallgatójával(amit pc-hez vett a mikrofon miatt) és százszorta jobb mint az ipod füles életteliek voltak a mélyek benne...én ahhoz képest az ipod fülesében semmi mélyet nem hallok...ez elszomorító
Ki milyen fülessel használja? Mivel lenne érdemes,amellyel t�isztán hallom a mélyeket,de azért a magas és a közepes hangok sem vesznek el?
[ Szerkesztve ]
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Mi is annak a programnak a neve, ami library-ból kever be számokat véletlenszerûen és kérdéseket tesz fel az alapján?
-
ZsoZso1616
csendes tag
valaki segíttene ha routerem van akkor IWOL programba mit kell írnom az IP cím helyére?:S fontos lenne... vki lécci segítsen
-
vadani
tag
sziasztok
Valószínűleg sokszor ismételt kérdés lesz az alábbi elnézést is érte.Röviden vagy valami linket ha adnátok akár előző kommentet, ahol ez szerepelt hogy szedhetem le a touchomról a rajta lévő zenéket? van valami program amivel keresztül ez lehetséges vagy módszer?
Előre is nagyon köszönöm Danijanissary
-
(Darkwood)
őstag
válasz thingol #1799 üzenetére
Tehát, akkor hiába van jailbreak-elve a Ipod touch csak installerel lehet progit felrakni app-ból pedig nem!?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
thingol
tag
válasz (Darkwood) #1812 üzenetére
a te firmware-eden (1.1.4), igen. 2.0+ már nem
-
ladlac
tag
2.0.1-nél nektek nem szokott kilépni csak úgy a Safari? Először azt hittem azért, mert nem bírja, hogy közben megy a zene is (zene, meg Safariban gépelés - iszonyat lagg), de mostanában zene nélkül is, simán szörfölés közben ki szokott lépni a "főmenübe". Másnál is szokott ilyen lenni?
-
Trasho
tag
Hali!
Tudtok nekem olyan videoconvertert ajánlani amivel rátudom konvertálni a feliratot a filmre, hogy tudjam olvasni a touch-on? Köszönöm a Segítséget!
Richard.Sawyer™ | |
-
ben89
csendes tag
hi!én a teleport appet használom arra h bele tudjak nyúlni a gépembe wifi segítségével de mikor suliban voltam és az ottani wifire léptem fel akkkor szomorúan tapasztaltam h nem tudom elérni a gépemet!Van vmi másik program amivel ezt kitudnám küszöbölni?tehát h ne csak a saját wifi hálózatomban tudjam használni vagy más app?
-
thingol
tag
teleporttal meg lehet csinálni simán. pont annyira nehéz vele mint bármilyen vnc appal (használj no-ip -t egy domain-ért a gépen, majd portforwardoljad a routeredben az 5900-as portot a gépedre. ekkor menni fog simán, megadod hostnak a domain-t)
-
thingol
tag
Megjelent a Spore Origins Touch-ra, és... máris feltörték. részletekért katt.
-
Davey7
senior tag
hol tudom kikapcsolni az auto backup-ot???
itt kikapcsoltam: edit-preferences-syncing-disable automatic....,igaz,hogy ez csak az aouto sync[ Szerkesztve ]
-
Davey7
senior tag
na nem sokat változott a touch:
19:32 - Új iPod touch: az Apple bemutatta az új iPod touch készüléket.
19:33 - Vékonyabb, mint az előde. Azonos 3.5 collos kijelző. 802.11 b/g, beépített hangszóró, hangerő gombok az oldalán, Genius "playlistek", gyorsulás-érzékelő.
19:36 - Nike + iPod: ezt is beépítették az iPod touch-ba.
19:36 - Az App Store már 62 országban érhető el. 60 nap alatt több mint 100 millió alkalmazást töltöttek le.
19:40 - Phil Schiller néhány játékot mutat be az iPod touch-on: Spore Origins, Real Soccer 2009, Need For Speed: Undercover. A Real Soccer 2009 közben, a kijelző alján extra "nyomógombok" jelennek meg.
19:46 - Akku: 36 órányi zenehallgatás, 6 óra videó.
19:46 - USA árak: 8GB - 229 USD, 16GB - 299 USD, 32GB - 399 USDde lehet,hogy megérte volna várni a vásárlásommal egy kicsit,mert én 45ért vettem használtan...viszont most biztos lejjebb mennek az árak.
eddig nem volt benne b/g-s szabvány? Mi az a nike+ipod?
Ebből ami jó az a picivel jobb akksi idő,meg a hangerő gombok...Az,hogy vékonyabb,meg nem nyom nagyon,mert szerintem az 1gen. is elég vékony...
[ Szerkesztve ]
-
Davey7
senior tag
hát igen...most bosszankodhatnak az eladók én úgy érzem,hogy jól elleszek a régivel is...nagyon-nagyon változás már nem megy végbe... Az új lekerekítettebb forba hajaz az iphone 3G-re,de nem rossz...
a nano viszont nem tetszik annyira...a 3gen. jobb volt szvsz.
-
Romvr
őstag
Mivel még mindig nincs benne kamera, ezért maradok a réginél
szerk.:
Tudtok adni néhány linket a FW 2.0-ás Cydiához? (source-ök, appok...stb) Régen volt egy oldal ahol le voltak írva hogy milyen programok vannak már kint cydián, és egy rövid leírás róluk, de most egyszerűen nem találom.
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
Közben eszembe jutott még egy kérdés:
- Láttam hogy App Store-ban van új BigClock csak fizetősbe. Eszembe jutott hogy van esetleg ennek már Cydia-s vagy Installer-es változata is?
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Gáben81
senior tag
Üdv.Mikor érem azt meg eccer,hogy egy alap,manuális hangszínszabályzó bekerül az ipodba.Nem értem miért nem megoldható ez,még ha nem is magától az apple-től,hanem külsősőktől,cidyába vagy mittomén,csak annyit hogy a kimeneti hangon lehessen variálni,sztem ez egy mp3 lejátszónál alap.Ha ez meglenne úúú...
-
-
Gáben81
senior tag
Én az equalizerre gondolok,hogy külön manuálisan csúszkákat lehet állítani és nem gyárilag előre meghatározottat.Az kellene nekem,de nagyon...
-
ZsoZso1616
csendes tag
Elvileg a touchon ugye karcmentes üveg van...viszont ahogy a fény felé fordittom a kütyüm látni rajt hogy 1-2 nagyon apró pici kis karcszerüség van rajt...vkinél van ez így még? léccii osszátok meg velem a tapasztalatokat
-
Gáben81
senior tag
Hát épp ezaz,de miért nincs???Vagy hogy nincs,oké,de miért nem is akarnak rakni bele vajon?Nem egy nagy kunszt,ahhoz képest amennyit tud.Még egy alap telón is lehet,nem ám egy kifejezetten multimédiára szánt kütyün.
A karcról annyit,hogy a közepén nekem van egy nagy,ami látszik mindenféle szögből.Nah meg számtalan pici karc amik csak napfénynél látszanak.Az igazsághoz hozzátartozik,hogy napi 5-6órát hallgatok zenét,meló közben,ráadásul lakatosműhelyben ,ott meg ugye száll sok por meg minden részecskék,és mikor letörlöm akkor megkarcolom gondolom.De én úgy vagyok vele,hogy ő van énértem és nem én őérte.Nem fogom otthon hagyni az biztos
[ Szerkesztve ]
-
Davey7
senior tag
én hasnzáltan vettem és még rajta volt a fólia...és még mindíg rajta van lehetőség szerint nem is fogom leszedni. Meg beletettem egy newyorker-ben kapott napszemüvegtokba(ilyen műszálas vagy miylen,de nem karcol...kicsit nagy,kicsit böte,de arra jó,hogy megvédje.
-
Nwis86
aktív tag
valaki megtudná mondani miért van az hogy wi-fi vagy nem lát semmit (pedig van) vagy nem tud csatlakozni, csak a saját hálózatomra, másokéra akkor se ha nem kódolt, kiírja hogy csatlakozási hiba azt ennyi, de hogy miért azt nem írja.
felraktam 1 progit (wififofum) ami ilyen wifi radar, az bemér mindent de progibol nem lehet csatlakozni csak hálózatokat mutassa meg pár információt róla.
na ez pl lát jelenleg is 4 hálózatot abból 2 nem kódolt. de ha a rendesen a wifi bealításnál keresek hálózatot az csak az enyémet lássa. meg néha szomszédét de az kódolt.
Szomszéd városba 18 at is fogott a progi, 12 nem volt kódolt rendes bealításoknál meg csak 3at látott 1 szabadot, de hiába akartam rámenni nem tudott csatlakozni, próbáltam vagy 10x de semmi :S
na szóval mi az, hogy külön telepítet program sokkalta többet lát mint a teló egyébként:S és miért nem tudok csatlakozni nem kódoltakra?
egyébként van olyan hogy a sajátomra vok csatlakozva de mégsincs net.. azt írja nincs kapcsolat mikor az a wifi jel maxon van, meg hálózatoknál is kivan írva hálózatom neve, de net nincs, ilyenkor 2-3 újraindítás és megjavul:S
-
AdaW
csendes tag
Visszatérve az új táccsra, elég dúrva ez a mínusz 100$-os ár... . a 8Gb-s ÚJ verzió kerül (USÁban ....) annyiba mint itthon a régi használtan...
Itthon 70 körül van a nemhasznált régi 16GB-s táccs, és ugyancsak ennyiért az ÚJ ÚJ 32GB( ! ) táccs...Én azt mondom, hogyha valaki most akar venni táccsot, ne most vegyen, inkább gyűjtsön még egy picit, és vegyen pár hónap múlva itthon az istyle boltban egy 32-est...
-
Romvr
őstag
Én még a 8 gigát se tudom telerakni, pedig rajta van egy teljes sorozat első 22 része, plussz 14 album amiben van 50 számos is (én csináltam :-) ), 1700 kép és két teljes képernyőnyi program/játék. s még így sincs csak 6 giga használva. Egy 32 gigással azt se tudnám mit kezdjek. Rárakhatnám az össze filmem, képem, dokumentumom és még mindig maradna hely szerintem. Azért durva egy dolog. (használhatnám mobil vinyónak FTP-vel.) Főleg hogy ilyen "olcsó" lesz. Hiiiii.... ha még kamerát is raknának rá....
-
zsirostészta
csendes tag
-
Davey7
senior tag
megéri feltenni az iTunes 8-at??? Mert most ajánlotta fel a frissítést...Megmaradnak a beállításaim???
Kérem aki feltette válaszoljon,mert akkor felfrissítek most! -
zsirostészta
csendes tag
-
Gáben81
senior tag
válasz zsirostészta #1848 üzenetére
Nekem megvan pár napja,és facca naon.De nem értem azt a bonyolult videót amit belinkeltél,én csak egy rar fájlt szedtem,amit átneveztem .ipa-ra és két klikk és feltelepült.
Itt is itt van:[link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játszós PC v2 , R5 5600X , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Új HP EliteBook 640 G9 Tartós Üzleti Fémházas Laptop 14" -50% i5-1235U 10Magos 16GB/512GB FHD IPS
- Chord Mojo 2 + gyári bőrtok 2 hetes
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest