Új hozzászólás Aktív témák

  • DanielK

    addikt

    válasz Ragnar95 #7330 üzenetére

    Az lehet, hogy a módszer legális Amerikában (a JB), de attól még az a program illegális. Azért illegális, mert az Apple-t és annak általános szerződéses feltételeit megkerüli. Mindenki elfogadta a felhasználói feltételeket és abban is ez áll. Én csak azt mondom, hogy jogilag így van. Erkölcsileg meg mindenki döntse el maga.
    Magyarországon a JB-t, rootot stb a törvény tiltja. És az Apple sem engedi:
    "A TARTALOM BIZTONSÁGA

    Ön kötelezettséget vállal arra, hogy nem sérti meg, játssza ki, fejti vissza, dekompilálja, vagy szedi szét, illetve befolyásolja más módon a Biztonsági Rendszer bármely elemét, továbbá nem tesz erre kísérletet sem, és nem segít ebben másoknak sem. Bármely más rendelkezéstől eltérően, Önnek jogosult a Felhasználási Szabályzat keretein belül iTunes Termékeket CD-re írni. Az iTunes jogosult a Felhasználási Szabályzat betartásának ellenőrizésre és a felhasználás felügyeletére, és fenntartja magának a jogot arra, hogy a Felhasználási Szabályzatnak akár az Ön értesítése nélkül is érvényt szerezzen.

    A SZOLGÁLTATÁS BIZTONSÁGOSSÁGA

    Ön kötelezettséget vállal arra, hogy a Szolgáltatásba kizárólag az Apple Inc. vagy az Apple csoportba tartozó más vállalkozások ("Apple") által a Szolgáltatásba történő belépést biztosító szoftver felhasználásával lép be. Ön tudomásul veszi, hogy semmilyen célból nem jogosult az Apple által a Szolgáltatáshoz való hozzáférés céljából rendelkezésre bocsátott szoftver módosítására, vagy a szoftver módosított verziójának felhasználására, beleértve a Szolgáltatáshoz való jogosulatlan hozzáférést is. Ön nem férhet hozzá, vagy nem kísérelhet meg hozzáférni olyan Fiókhoz, amelyhez nincs engedélyezett hozzáférése. A rendszer vagy a hálózat biztonságának megsértése polgári jogi vagy büntetőjogi felelősségre vonást vonhat maga után."

Új hozzászólás Aktív témák