Aktív témák
-
hho
csendes tag
wow az appoknal ok, ott nem kell fizetnem. beirom a kodot es mielott elkezdi letolteni kiirja, hogy ezt mar kifizettem.
-
hho
csendes tag
a daloknal is figyelmeztet, hogy mar megvettem ezt a dalt es aztan ket lehetoseget ajanl fel: cancel vagy buy. szoval valszeg megint meg kellett vegyem. pedig a dalok fontosabbak szamomra, mint az appok. koszi a segitseget.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok! Rendelkezem egy iPhone 4-gyel, T-s. Egy gondom van. A kijelző egész bal oldala mentén nagyon zavaró az a bizonyos "bevilágítás". Biztosítás is van a készüléken. Mik a tapasztalatok a T-Mobileos szervizelésről? Ezt javítják vagy cserélik?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
hemaka
nagyúr
Melyik netes rádiós appot használjam, hogy én adhassam meg a rádió címét? Illetve mellette böngészni is tudjak.
-
hemaka
nagyúr
köszi, megnézem őket.
-
Importőr
csendes tag
válasz #40835072 #47669 üzenetére
tankagogy,
valószínűleg azért nem kaptál választ, mert ez nem egy általános meghibásodás, amennyiben leejtetted, könnyen lehet, hogy mechanikus eredetű a probléma azt pedig a képernyő előtt ülve nem tudod majd megoldani.
Én személy szerint idoki-t tudom ajánlani, telefonálj nekik, segíteni fognak. Ha valki ők már találákoztak ilyen esettel, ha mégsem akkor is rájönnek majd a megoldásra. (Ez nem reklám, csupán személyes tapasztalat)
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=importőr&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
<NewL>
addikt
mi a neve annak a cydias cuccnak ami törli a telefonról a kontaktokat?
There's an app for that
-
sbazsi
veterán
kicsit off, mert nem iphone, hanem ipad, de ahogy látom, ide többen járnak, a megoldás pedig ugyanaz.
Szóval ipad 1 -el van egy kis gond.
Röviden: ezt csináltam.
7.-ik pontnál
"The iPad "iPad" could not be restored. An error occured (3194)"
láttam más is küzdött ezzel, de nem igazán látom a megoldást. pontosabban igen, a sima restore, de az 4.3-ast tesz fel, én pedig szeretnék jailbreaket. -
sbazsi
veterán
válasz manchester85 #47718 üzenetére
ez ilyen.
shsh-m nincs. ez az első apple cuccom ios-sel (sima ipod már ismerős)
4.3-hoz még nincs jailbreak, ha jól tudom.
más lehetőség nem is létezik -
sbazsi
veterán
válasz manchester85 #47721 üzenetére
Ha fel tudod éleszteni recoveryből (tinyumbrella, recboot) akkor nyilván marad a 4.2
Ez most mennyire macerás/lehetséges
Úgy értem gőzöm nincs az ios-hez, sosem volt semmi ilyenem, szóval hogy kezdjek neki?
Olvastam, hogy úton a 4.3 JB. -
sbazsi
veterán
válasz dirty.yakuza #47723 üzenetére
repü.
innen leszedtem egy fixreocvery nevű cuccot.
és most elindult. kb mint az első sikertelen jb kisérlet előtt. -
G@ß!
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy mikor indítok egy hívást, akkor kiírja h átirányítás aktív, és ezt mindenképp el szeretném tűntetni.
Hogy tehetem meg?Üdv.
Gabi -
dabgergo
őstag
Na voltam a T-nél, hát nem volt olyan happy mint reméltem. Azt mondták h csak 6 hónap van, és h a tartozék garija nem indul újra amúgy sem ha a készüléket cserélik.
@Enjoy: neked hol cserélték ki a 11. hónapban?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Itt van a kép, amit ígértem. Élőben sokkal jobban látszódik! :-/
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
itt van mégegyszer a kép, kis kontrasztot rányomtam, így talán mégjobban észrevehető!
-
Enjoy
addikt
válasz dabgergo #47729 üzenetére
Szia!
Ez érdekes, akkor nekem, hogy-hogy kicserélték?
Győr, Baross úti T-Mobile üzletbe vittem.
Ha megvan valahol róla a papír előkeresem...Tuti, hogy 11. hónapban vittem vissza, mert arra kellett várnom, hogy eladhassam a 3GS-t gari lejárta előtt.
(Gondoltam a következő tulajdonos ne egy töredezett USB kábelt kapjon kézhez)[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
whited
addikt
Sziasztok
van 1 iphone 4-em és néha ledobál a hálózatról (T-s)
Elképzelhető hogy a sim kártyával van baj? 3g-t kikapcsoltam
(igaz sok telóba rakogattam a kártyát)Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
máyköl
veterán
válasz D@niel #47668 üzenetére
Volt már egy pár cikk erről, hogy nagyobb lesz a kijelző az I5-ben. Nekem tetszik az ötlet. De azt gondolom, hogy nem fog most változtatni a külsőn, mint ahogyan a 3G-nél se változtatott, csak belül.
Tegnap azt hallottam valakitől, hogy vissza akar térni az Apple a műanyag hátlapra. Ezt kétlem.tankagogy: Átlátszó telefon? Na ne... Lehet, hogy az Lg megcsinálja, de az Apple biztosan nem.
whited: Milyen gyakran csinálja? Mert iPhone 4 betegség, hogy akadozik a térerő. Ha nagyon gázos, vidd vissza a T-be.
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
A 06.15.00 Baseband kontra Iphone 3GS = nincs GPS-ről van-e vmi megoldás, hír?
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz máyköl #47737 üzenetére
Sajna a nagyobb kijelző a jelenlegi felbontással sokat rontana a képen. Nagyobb felbontást meg nem hinném hogy kiadnának, konkurenciának az iPad 2 mellé...
Láttam vhol egy látványtervet az 5-ösről, hasonló hátlappal mint az iTouch és az iPad 2-é, hát állati jól néz ki.Nekem a 4-esem szögletes oldala és az üveg hátlapja nem nagyon jött be.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz dirty.yakuza #47740 üzenetére
Ez korrekt design lenne, csak az antennát hova fogják tenni? A fém alá nem tehetik...
Ha ez olyan lenne, mint a 2. generációs nano-n, az lenne a király. Idén lesz 4éves azt hiszem, aztán még mindig minimális karcok vanak rajta, pedig nem volt kímélve egyáltalán. -
hemaka
nagyúr
válasz dirty.yakuza #47743 üzenetére
LOL, az elég kínai lenne. Egy ipad2-féle konstrukció(alul és/vagy felül műanyag csík) talán adja magát, de ez mind spekuláció, majd meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz dirty.yakuza #47740 üzenetére
Én is láttam már ezt a képet.
Tipikusan az a kép, ami szinte 100%, hogy nem igaz, és hogy nem az Apple -től származik.Nekem bejön a 4-es üveg hátlapja, meg a szögletes oldala.
-
Nocsesz1
senior tag
Szeretném megkérdezni hogy 4.2.1 van az iphone 4-emen de sokszor újraindul valamiért jb-zve van és szeretném az eredeti állapotba restorozni a gépet jb-nélkül. Ezt milyen módon tudom megoldani?
HAJRÁ VIDI !!
-
Solar_Wind
senior tag
Én nem láttam még jobb design-t telefonra az iPhone 4-nél. Ami még közelít számomra az a DELL Venue.
-
Kommy
veterán
Celeste megjelenés március 22-én. Bluetooth fájlküldő program.
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest