Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Ma voltam a MOMban a kijelző hibával, és kaptam egy új iPhone-t! :-) Remélem ezzel már nem lesz gond! Ide menjetek, ha iPhonenal van bajotok. Nagyon rendesek! :-)
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz hemaka #47853 üzenetére
Remélem amúgy, hogy totál új, csak mert nem normális iPhone dobozból vette elő, hanem egy furcsa, fekete és fehér dobozból, ami le volt ragasztva. Tartozékokat nem is cseréltek.
Remélem nem valami refurbished szar. fólia volt rajta.... adhatnak cserekor refurbished készüléket, vagy kötelesek zsír újat?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
hemaka
nagyúr
Xilisoft iPhone Software Suite teljesen korrekt program. Akár egész mp3-mat is beteszi csengőhangnak, de meg is vághatod, ahogy tetszik. Nem kell itunes sem a feltöltéshez. Csak klikk, aztán már fel is tette, ott van a csengőhangok között.
[ Szerkesztve ]
-
Valed
tag
Mától elérhető Magyarországon is a facebook alkalmazásban a places menüpont Nálam miért írja még mindig azt, hogy nem engedélyezett az országban ahol vagyok?
-
fazr
senior tag
válasz rolcsibácsi #47804 üzenetére
Nem áll szándékomban semmi ilyesmi, csak azért kérdeztem, hogy van a félnivalóm ha véletlen valamelyik rokon gyerek rákattint, de egy restore nem a világ vége.
(#47805) dirty.yakuza Ezt megoldom.
Köszi mindkettőtöknek.
-
Magnum_
nagyúr
köszi fiuk!
I humbly and respectfully decline™
-
máyköl
veterán
Vodafone most az iPhone 4-et 4.2.1 vagy 4.3 szoftverrel adja?
Van valami App rá esetleg, hogy a hangjegyzetet amit felveszek (kb. 1 óra), egyben el tudjam küldeni e-mailben, ne kelljen több részletben?
-
Pink Floyd
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy a telóm ( iphone4) miért nem tud kapcsolódni a TP-link-es wireless routerhez, mely a számítógépemen van?
Látja a teló a hálózatot, de amikor kiválasztom, akkor nem engedi, hogy a jelszót beírjam...A másik gép simán tud a gépre csatlakozni wifi-n keresztül...
Köszi! -
gr.bence
aktív tag
valakinek volna EZZEL kapcsolatban észrevétele, véleménye? egyáltalán használ/használt már ilyet valaki?
köszi
üdv
-
zack
nagyúr
válasz Pink Floyd #47864 üzenetére
Nekem is TP-Link van, de nincs vele gondom. Valami beállítási gond lehet, ha látja, de nem tud csatlakozni. Próbáld ki jelszó nélkül tud e csatlakozni autómatikusan. Router beállításainál kapcsold ki a jelszóvédettséget.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Importőr
csendes tag
válasz gr.bence #47865 üzenetére
észrevétel: nyomi
Én gumitokot használok, akárcsak az összes ismerős, rengeteg előnye van, pl.:
autóban ha megnézel valamit fogod és a műszerfalra teszed a telefont és a gumi révén
nem csúszkál fékezésnél, hanem szépen odatapad, persze ez műszerfal függő.Aztán, ha leejtenéd véletlenül, akkor a gumitok elnyeli az energiát, persze ésszerű határokon belül.
A műanyag tok megkarcolódik és idővel elcsúnyul.
A gumitoknak nagyon jó a fogása.
Ja és majd elfelejtettem, qrv* drága, feleennyiért is kapsz jó gumitokot.
Remélem segített, nagyjából ezek jutottak most eszembe.
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=importőr&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
hemaka
nagyúr
válasz Pink Floyd #47873 üzenetére
http://192.168.1.1 admin a név, illetve a jelszó is. De ha megnézed az alját, ott is írja általában. Azon belül pedig a Wireless és ott a wireless settings, security résznél keresd. (WEP) Ami fintos, hogy ott az SSID csak ékezet nélküli szó legyen.
Kikapcsolni nem javasolt, inkább adj meg egy új jelszót. Úgyis csak egyszer kell majd a telefonon megadni.[ Szerkesztve ]
-
Octi
aktív tag
válasz Pink Floyd #47864 üzenetére
Nézd meg, hogy a routerben nincs e beallítva a MAC address szűrés
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
zack
nagyúr
válasz Pink Floyd #47873 üzenetére
Ha nem tudod konfigolni a routert, akkor hogy akarod megoldani?
Azt hittem ennyire azért képben vagy.
Van a routernek konfig menüje, de inkább ne piszkáld, mert elállítod, és akkor már a géped sem fog csatlakozni a nethez...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Csabee.
nagyúr
Üdv: Csabee.
-
hebyy
csendes tag
helló van 1 iphone 2g 8gb-m
3.1.2 sw röl 3.1.3 ra frisitetem
sim aktiválo módban van de elfogad minden kártyát hálózata is van de az iTunes nem enged semmivel aktiválni.
JB nél meg minden rendben van de amikor azt írja hogy Waiting forreboot akor a telafon nem csináll semmit és ezáltal a program se!
aki tud segítsen előre is kösz!!!!!!!!!! -
rolcsibácsi
őstag
i4 ios4.3 jb nélkül.. ez vmi bug hogy huszon-akárhány gigát ír a camera rollnál a windows intéző? korábban azthittem h a jb miatt vannak ilyesmi bugok de ezekszerint semmi köze hozzá..
-
Magnum_
nagyúr
ingyenes (jogtiszta) navi program van az appstore-on? ha igen, mi a neve?
#47881) d-boy: köszi, nézem!
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
tothm
őstag
Öcsémmel vitatkozunk az alábbiakról:
Egy használt előfizus iphone 4-et, ami at&t függő,nem fog a tmobile függetleníteni nem? Mert az at&t-nél még előfizus! Amúgy angliában letiltott i4-es itthon is tiltva lesz?
üdv -
D@niel
addikt
Overkill ingyenes az app store-ban!
A windows live messenger sosem lesz multitask kompatibilis? Persze, van alternatíva, de akkor is...
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
dabgergo
őstag
Arra jöttem rá h iphone fülhallgatót ugyebár nem lehet beazonosítani tehát simán meg lehetne azt csinálni h az elromlott fülesemet odaadom valakinek akinek még van garija és ő becseréli nekem egy újra, sőt ez még neki is jó mert újraindul a fülesre a gari elvileg. Ha van valaki aki megtenné nekem ezt a szívességet írjon légyszi egy PÜ-t!
-
zsambek
aktív tag
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Kipróbáltam, hogy gépről BT-n iBlueNova-n fogadtam egy mp3 számot, és betette a Downloads mappába a számot. Megoldható hogy ezt a számot az ipod lássa?
-
-
fazr
senior tag
Nem tudjátok, hogy az Apple in ear headset (tévvezérlős, mikrofonos) teljesen kompatibilis iPhone 4-el?
Szerintem egyértelműen kompatibilisnek kellene lennie, de elbizonytalanított, hogy a legtöbb helyen nem szerepel egyik iPhone sem a kompatibilitás listán, csak ezek:
- iPod Classic 120GB
- iPod nano 4th
- iPod touch 2nd
Fontos lenne, hogy a vezérlést és a mikrofont is tudjam használni.Más: mi lehet a különbség a következő headset-ek között?
- M9394G/A
- M9394G/B
- M9394G/C
Nem nagyon találtam erre vonatkozóan semmi, bár nem is sokáig kerestem[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Compatibility Information
The remote and mic are supported only by iPod nano (4th generation and later), iPod classic (120/160GB), iPod touch (2nd generation and later), iPhone 3GS, iPhone 4, and iPad. The remote is supported by iPod shuffle (3rd generation and later). Audio is supported by all iPod models.
forrás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Pink Floyd
csendes tag
TP-Link : TL-WN321G USB adapter van a gépemen, melyet a másik gép simán lát wifin keresztül. Iphone4 látja ugyan, de ha megadom a jelszót, akkor azt írja ki, hogy nem tud csatlakozni a hálózathoz...Van vkinek ötlete, hogy mi lehet a probléma? Köszi!
http://www.rufusz.hu/termek/tp-link-tl-wn321g-wireless-g-usb-adapter -
DieHard
senior tag
üdv!
iphone 3gs-emen sok alkalmazás stb van. uj win64et és itunest tettem fel. szeretnék feltenni más appokat is, és irja h. a régire cserélődni fog. nem lehet szimplán csak feltenni a többi mellé?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Külpolitika
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest