Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
A 4.3 óta meg akarom említeni hogy milyen fura lett a szótár, pl. az előbb írtam egy SMS-t és valamilyen szóra amit elcsesztem ezt adta javaslatnak: "gyerünk érv jól" úgy emlékszem azelőtt nem adott ilyen nyakatekert mondatokat, sőt nem is adott mondatokat csak szavakat.
-
mahoni
tag
volna egy 3gs-m, ha veszek mellé csak wifis Ipad-t akkor tudok valahogy netet varázsolni rá???
42
-
Sly Bp.
addikt
Sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy hogyan tudom megállapítani az iPhone-ról hogy az sima 3G vagy 3G S? Mivel ráírva nincs! Van valami menü ami kiadja az adatait?
Köszönöm!
-
irgum
addikt
válasz mahoni #48652 üzenetére
Hivatalosan csak az iPhone 4-el tudsz mobilnetet megosztani wifivel, de jailbreakelt 3GS-el a MyWi programmal megoldhatod. Ez fizetős app, ha jól emlékszem 6-9 euroba kerül, de sokkal többet tud mint a 4-esen az apple féle.
Tehát megoldható, ez a válasz.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Ha valaki tapasztalt már zörgést az iPhone 4 hátuljának kocoktatása közben annak a következő az oka: autofocusos kamera van a telefonban, és mint tudjuk, ez mozgó alkatrész.... :S vibrálásnál konkrétan gagyi hatást kelt, mintha szétakarna esni a telefon. erre mit mondanak majd szerintetek?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
pingwin92
aktív tag
válasz vadászcsiga #48651 üzenetére
De, ezelőtt is adott szavakat, kettőt legalábbis biztosan. A három az lehet hogy új fícsör de én örülök neki, csak meg okosabb a teló
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #48651 üzenetére
Észrevettem én is, szerintem roppant zavaró. Hosszú szavaknál 10 esetből 9szer valami elcseszett töbszavas mondatot vág hozzám, főleg ha angolul írok.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
irgum
addikt
válasz Totheground #48666 üzenetére
Kapcsold ki, nem bánod meg. Hiába lenne hasznos, ha nem jól működik.
-
pingwin92
aktív tag
Hi,
nem tudna valaki küldeni (priviben) amerikai app storehoz fake adatokat? Csak mert amikor be akarom állítani még fake kártya számot tudok szerezni de nem tudom a security codeot. Szóval ha valaki tudna segíteni vagy megosztaná velem a "saját" fake amcsi ID-jét annak megköszönném. -
tothm
őstag
Hello!
Az mitől lehet, hogy egész napos telefonmerítés után rádogtam a telót a töltőre és mar vagy egy óra 1%-on àll!? Mi lehet a gáz?
Köszi! -
menyko
tag
Tud valaki olyan cydiás csomagot ami könnyíti a magyar ékezetes magánhangzók írását ?
Korábban voltak olyan híresztelések, hogy mondjuk ha az E betűre rábökve felfelé húzzuk majd az ujjunkat akkor rögtön É-t ír be, és nem kell megvárni még előugrik a szokásos lista. -
Peti567
aktív tag
Az Igo is navigál hívás közben! Ezt is ki lehet valahol kapcsolni?
-
tothm
őstag
válasz ecology_83 #48675 üzenetére
Jelezte, de egy ki-be kapcs után megoldódott!
-
zsambek
aktív tag
-
hemaka
nagyúr
válasz rolcsibácsi #48686 üzenetére
Lehet csak rosszul látom, de tethered JB már van.
-
hemaka
nagyúr
-
Ap3x89
aktív tag
van egy 3G-m és bement a kijelző alá egy szösz vagy vmi kis ... hogy lehetne kiszedni onnan? pl kifujatni vagy valami? már nem garis t-nél érdemes próbálkozni esetleg?
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
Totheground
addikt
Ha a telefonon nézi az ember az app updateket, akkor az accounttól függetlenül minden programra nézi? Mert az asztali iTunes mindíg csak azokhoz az appokhoz nézi, amiket az épp bejelentkezett acc alatt vettél.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
manchester85
veterán
-
rolcsibácsi
őstag
bemásoltam a letöltés mappámból az itunesba 11 giga zenét. be vann állítva az hogy az itunes másolja be nekem, és rendezze őket a zene mappámba. most az összes 11 gigából duplázott fájlokat csinált... van hogy nem csinál, nem tudom mi szerint dönti el... egyszerűen szar..
de találtam egy tidysongs nevű appot windowsra, remélem megoldja nekem.. nem fogom egyesével kijelölgetni a számokat hogy törölhessem.. -
nagyúr
válasz rolcsibácsi #48694 üzenetére
-
rolcsibácsi
őstag
válasz rolcsibácsi #48697 üzenetére
nincs valakinek ötlete hogy lehet a duplicated zenéket kitörölni egyszerűen????????????????????????????????????
most látom van amiből 3at csinált... grat apple
[ Szerkesztve ]
-
sirarcheer
senior tag
válasz rolcsibácsi #48698 üzenetére
Szia!
Itunesban van show duplicates, én ott szoktam törölni.
PSN: sirarcheer
-
rolcsibácsi
őstag
válasz sirarcheer #48699 üzenetére
ja énis belekezdtem... esetleg vmi olyan bill parancsot nem tudsz hogy minden másodikat kijelöljem?.. .egyesével végigmenni 5-600 számon az fincsi..
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest