Aktív témák
-
valaki654
tag
Hello!
Adott egy 3GS telefon. Frissíteni akartam 4.3-ra, de 1015-ös errort kapok mindig. Sok dolgot próbáltam, amiket írtak többen a fórumban(ired, custom rom, tinymbrella, dfu mode stb.). Sok romot fel se enged rakni(3194 error). Az eredeti 4.3x-at és a 4.2x-t gond nélkül felrakja, de ott marad recoveryben. Mit lehet ilyenkor tenni? -
latyak17
tag
Más szerintetek egy 3g vagy esetleg 3gs árát az új i5 mennyire tolja le?
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
vadászcsiga
félisten
-
fazr
senior tag
válasz vadászcsiga #48849 üzenetére
Kipróbáltam 1.26-al és nekem is jó.
-
zsambek
aktív tag
válasz latyak17 #48855 üzenetére
Szia,
3G annyi lesz, mint a mostani 2G, 3GS annyi lesz, mint a mostani 3G (természetesen, ez a jövő évi 03.31-i árak) Természetesen az első hetekben, hirtelen meg fognak ugrani az árak lefele, de utána novembertől - márciusig max 10-15e Ft-t fog esni a készülékek ára, velem ez volt
November (3Gs 16) - USA: 64.000Ft - MO: 80.000Ft
Január (3Gs 32) - USA: 60.000Ft - MO: 80.000Ft
Március (3Gs 16) - USA: 55.000Ft - MO: 70.000-75.000FtAz első két ár saját tapasztalat, az utolsónak most néztem utána!
zsambek`
-
Magnum_
nagyúr
csak egy kérdésem lenne, srcáok. hogy a fenébe teszem át itunes-on a képeket a telefonrol a gépemre?
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
Nekem meg abban segíthetne valaki, hogy az iTunes home sharinget hol érem el iphone-on, ha egyáltalán...?
-
kander
csendes tag
Szép jó estét Mindenkinek!
Nincs vmi ötletetek hogy a Viber-t miért nem lehet frissíteni?
Mikor az update -re nyomok azt a hibaüzenetet kapom hogy: "Before you can make purchases, you must tap Continue to sign in then verify your payment info."
Elvileg ingyenes,nem? -
zack
nagyúr
Isteni.
Én már annyira függő vagyok hogy fosás közben is az App Store-t böngészem, hátha találok valamit amit később megvennék. App Shopper-ben 2 oldal megtelt azokkal az appokkal amiket be kell még szereznem mindenképpen.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz tajati #48864 üzenetére
Remélem neked is be fog jönni.
Solar_Wind:
Futnia kell, és nem csak multitaskban. Én elindítom, és utána lekapcsolom a képernyőt. Éjjel tök mindegy hogy háttérben fut vagy ki van téve a kijelzőre.
Az a baj, ha háttérben fut, először elkezd kakukkolni amíg fel nem oldod a bill. zárat. De úgy tudom ez minden ébresztős proginál így van. A gyári sem ébreszt másképp ha a háttérben fut.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zsokomo
csendes tag
válasz vadászcsiga #48856 üzenetére
szifon.com >> bukta
"Site suspended due to copyright violations.
Apple® is hereby to announce that it has come to it’s attention, that the site "szifon.com" (the domain you are viewing) is using Apple’s copyrighted materials and/or trademarks on its page without Apple’s consent and without Apple’s written permission." -
goodwill
tag
szééép, nesztek egy bünti az almáskertésztől...
nos, amiért írok, az ez:
sikerül lőni a vodától 8k pézért egy I3 GS 8Gb-t.Mivel még nem volt tapitelóm, almás termékem meg pláne, lehet hogy eladnám majd (egy samsung wave 2-t néztem ki előtte, de aztán jött a hír...)
Ahogy itt olvasgatom a fórumot azért van probléma a telóval rendesen, akad, nem telepít, nem úgy szól, nem azt csinálja amit kéne, stb... ez a többi zöld robotos telónál is betegség?
Tényleg nem tudom hogy nekiálljak e vele bűvészkedni, meg harcolni, vagy ne.
egy kolléganőmnek van ő oda van érte meg vissza, az is igaz hogy többet nyomkodja mint amennyit dolgozna, ezért félek ettől én is
általánosságban megbízható cucc?
mire kell odafigyelni? melyik program bugos benne a leginkább?Egyébként pedig szükségem lenne egy wifis, gps-es, jó naptáras, nagy névmemóriás telóra, de hogy az ez legyen, azt most még nem tudom.
előre is kösz a commokat
Milyen lehet egy vakon repülni? Olyan mint egy hülyén halni meg?!
-
Zjunior
veterán
válasz goodwill #48893 üzenetére
Azt érti, hogy a Zöld almával semmiféle BUG hiba nincsen
Nem úgy mint a Többi "Okostelefonnál" !! Összehasonlíthatatlan egy Samsung Touch-os telóval!
Én nem adnám el semmi pénzért főleg ha annyiért is vetted !
Mindent tud amit más teló nem ....
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
nagyúr
Egyébként meg, akkor akad, ha szarrá hekkeled... 3GS gyors, gyorsabb, mint a legtöbb android. A 3G-ket szokták szidni, mert annak már kevés a hardvere az új iOS-ekhez. Volt iPhone-om, aztán Galaxy S-em, aztán 2 hét múlva megint iPhone, ez nem véletlen. 2 hetet bírtam androiddal.
-
goodwill
tag
válasz icecave #48895 üzenetére
ááááá hekkelve nem lesz, nem értek hozzá és soha nem is piszkálom a dolgok lelkét. a laptopom is 6 éve reinstal nélküll fut... igaz hogy lassú, meg röhögnek is rajta a haverok, de én piszkálom a dolgokat ha nem muszáj.
a hozzászólásod alapján ill visszaolvasgatva lehet hogy valami féligazság, "ha nem baszogatod nem lesz baja" miatt van itt ennyi zűr a sw-rel
egyébként én is meglepődtem amikor a VF felhívott, 2 év szolgáltatói hűséget kell aláírni (nem tarifahűséget) és hozza a futár a szerződéssel együtt.
nagyon várom már.
Milyen lehet egy vakon repülni? Olyan mint egy hülyén halni meg?!
-
legenda
azt nem igazán értem/értettem, ahogyan összefűzted az iphone - bada - android vonalat, úgy tűnt/tűnik, mintha kevernéd a szezont a fazonnal, vagy csak a mondandód megfogalmazása érdekes...
Zjunior; nekem galaxy s van , de türelmesen várom a flash képes iphone (os) eljövetelét, mert amúgy bejönne már az i4 is, és vennék végre egyet!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Aktív témák
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest