-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
válasz Zjunior #98051 üzenetére
Az a gáz, hogy az Apple le van szerződve a Telekommal, hogy Te megvehesd a telefonod azokkal a szolgáltatásokkal amiket fejlesztettek rá(FaceTime pl), de nem tudod használni mert letiltja a szolgáltató... Ez mindkét oldalról gáz. Másik: a Telekomnál kb két csomagban nincs tiltva a voip. Pont azokban amikben korlátlan beszélgetésed van bárhova...Akkor ennek mi értelme? Nem azért mert úgy rá vagyok szorulva a Voipra, csak a FaceTime mégis egy jó dolog.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz galaxys80 #97987 üzenetére
Azért érdekes mitől lehet, hogy van amin megszűnt, van amin nem (nálam sem szűnt meg)...logikus oka nincs, mert sw azonos, de akkor mi a különbség ? Van valamilyen app vagy beállítás ami ezt okozza ? Itunes-os restore előtt, és utána is volt / van ...igaz felpakoltam rá pár progit, meg beállítottam ahogy használni szeretem, és az előtt nem próbáltam abszolút gyári állapotában, de appoknak / beállításoknak sem kellene ebbe beleszólnia.
-
buci30
addikt
SwiftKey VS Swype ?
Mind kettőt megvettem de szerintetek melyik és pro kontra miért?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
stairmaster
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy csináltam biztonsági mentést a telefonomról, közben eladtam, de szeretném előszedni a képeimet, üzeneteimet, stb.
Ez hogyan oldható meg?
Köszönöm
-
bull84ghia
őstag
válasz stairmaster #98071 üzenetére
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Lehet még venni valahonnan új, garanciás iphone 5-öt? Vagy ha van valakinek eladó garanciával, akkor azt i szívesen venném.''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bull84ghia #98079 üzenetére
Köszi, igen i6 + Pro HDR X.
Nem az enyém, elfogadnám de az életemet is megenné...
-
-
joey04
titán
icloud kérdésem lenne, szinkronizálással kapcsolatban. tök jó dolog, hogy az iphone-on ibooksban olvasott könyvek meg a hallgatott podcastek sznkronizálódnak, és elvileg ipaden onnan folytathatom ahol telefonon abbahagytam. elvileg. gyakorlatilag viszont a 2. eszköz "késésben" van, tehát könyveknél pár oldalas lemaradás van, podcasteknél meg pár perces. vagy pl sokszor van olyan, hogy meghallgatott epizód a másik eszközön még nem meghallgatott, hanem van hátra pár perc. mindezt úgy és olyankor is, amikor továbbra is mindkét eszköz kap netet, tehát még csak az sincs, hogy az aktuális állapotot nem tudja elmenteni. kérdésem lényege az lenne, hogy ez a rendszer ennyit tud, vagy van valami extra gebasz? Mert ez így pont súrolja még a kényelmetlenség határát, mert ugyan úgy tekergetnem kell az adásban, és lapozgatnom a könyvben mintha nem is lenne sync, csak annyi könnyebbséggel, hogy nem annyit...
az a legrosszabb, amikor aztán a másik eszközön vissza akarom keresni, hogy pontosan hol tartottam, hogy odatekerjek az aktuálisan használton is, de ilyenkor "természetesen" hibátlan a rendszer és már az első eszközön is a visszatekert/lapozott állapot fogad.
[ Szerkesztve ]
-
feca83
tag
I5 ből költöznék i6-ba viszont...
Saját a régi telefon, de a céges levelezés miatt felkellet telepíteni rá
VPN
Telekom - MDM
Any connect
Ezek felhasználói fiokot hoztak létre meg extra védelmet /pl.kötelező jelkód/
ezen telepitések regisztrációja elvileg csak telefonszámhoz tartozik....
ha csinálok egy i5 biztonsági mentést akkor az i6-ba gond nélkül mindent áttudok vinni?Valaki volt már ebben a cipőbe?
-
hdanit610
aktív tag
Egy szerencsés fordulat következtében, mától az i6-osok táborát erősítem, reményeim szerint jó sokáig.
i6, 16Gb, Space Gray
-
lhurgoyf
tag
Üdv fórumtársak!
Kérdésem, hogy érdemes-e utángyártott kábelt venni iPhone-hoz? Konkrétan ennek keresem olcsóbb de használható változatát. -
törölt tag
iPhone-on hogyan lehet (ha lehet) időzített sms-t küldeni?!
Köszi! -
B-L-A-C-K
titán
Na rég volt már fólia téma, így bedobom
Ma jött meg az i6-ra az üvegfóliám, illetve a sima előlapi/hátlapi...A hátlapra patent a sima fólia, egyrészes, és szépen felmegy, azaz a köztes részeknél nem gáz a levegősödés (kép felrakva). Az üvegfólia mint már beszéltük nem áll jól az i6-nak, de ha leejtem inkább ez törjön be mint a kijelző. 0.2-est rendeltem, ezt is szépen fel lehet rakni, adnak hozzá minden hülyeséget: nedves törlőt, sima törlőt, ilyen szösz leszedőt, szóval korrekt a csomagolás (kép felrakva).
Innen rendeltem őket:
Üvegfólia: link
Sima elő/hátlapi fólia: linkÍgy 0.3-as szilikon tokkal, a 0.2-es üvegfóliával, illetve sima hátlapfóliával úgymond teljes védelme van a telefonnak, és még annyira nem is néz ki gázul. Tokkal fóliákkal kép: elölről, hátulról.
[ Szerkesztve ]
-
tomtom9
tag
Amikor a sorozatszámot írtam be a https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do -ra ezt írta. Pontosan mit jelent?
We're sorry, but this is a serial number for a product that has been replaced. Please check your information and re-enter your serial number. If your information is correct, you may need to contact us.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest