- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz DataTraveler #84500 üzenetére
Eddig én is úgy látom, most azzal töltöm!
Bankkártyával? Hát persze!
-
vadászcsiga
félisten
válasz DataTraveler #84500 üzenetére
Biztos vagy benne? Esetleg műszerrel is megmérted?
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #84502 üzenetére
Ráadásul maximum ideig-óráig működik, hiszen egy idő után valószínűleg rájön az iOS, hogy nincs chip a kábelben és így letiltja a használatát...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
execute93
őstag
Sziasztok.
4S készülékemen hogyan tudnám beállítani, hogy a hívó számát mutassa?MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
sirszevenap
addikt
válasz vadászcsiga #84502 üzenetére
Ez alatt mit értesz? Fel tölti lehet 100% de nem ér annyi az a 100% mint eredetivel? Esetleg lassabban tölti?
-
vadászcsiga
félisten
-
madgie
titán
Nekem olyan X-aktám van, hogy adott egy EarPods, elvileg bontatlan volt, az asszony iPhone-jával torzít, más telefonban nem torzít, számítógépre dugva nem torzít, más fülest az asszony iPhone-jába dugva szintén nem torz a hang.
Na mi a túró lehet ez? Olyan, mintha túlvezérelné a hangokat, mellette meg szűrné az éneket. De csak azzal az egy EarPods-ban, azon az egy készüléken. Egy restore lehet segítene, de három napja lett újrahúzva, majdnem szűz a rendszer.
-
StLui
veterán
válasz viperabácsi #84489 üzenetére
Ezzel, a kinézetet kivéve, nehéz vitába szállni! Bringás változattal együtt bevállalnám magamnak, feleségem kivágna vele a francba. Mondjuk ha nem futnék, agy bringáznék eszembe sem jutna ilyen akcióhős cuccba tenni az elegánsnak mondható telefonokat, olyan mintha én is jéghokis, vagy motoros szerkóban járkálnék éjjel nappal
El is mentettem, hátha[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz Ragnar95 #84490 üzenetére
Nem is úgy értettem, hogy méret, és vagy súlynöveléssel érjék ezt el, összeesküvéselmélet: eszük ágában sincs, még tovább tartanának a telefonok, és nem kéne alkatrész sem.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
TunderBela
csendes tag
Helló!
Tudom, hogy ez egy magyar fórum, de a problémámat már leírtam angolul az Apple-nek, de szeretnélek titeket is megkérdezni. Remélem, nem gond, ha az angol szöveget másolom be ide, munkaidőben nem telik 2 levélre.I bought an unlocked an sim free iPhone 5 on eBay. It was previously registered to Vodafone as I saw in the messages. I turned it on and it upgraded the iOs to 7.1.2 immediately. Next day I inserted a giffgaff sim and registered the phone. Everything went smooth. When I wanted to use Skype I didn't hear any sound from the speaker. I though there is some problem with the Skype. Later I realized there is absolutely no sound from the speaker but the headset is working. I checked some forums and red that this can caused by the upgrade and I should do a factory restore. They recommended to use iTunes. I switched off the Find My Phone function in ICloud as they wrote and pressed the button to restore factory settings. ITunes started to work and when restarted the phone in recovery mode seemed no respond. A few minutes later iTunes wrote an error message: can't do the restore on this phone. Since then iTunes doesn't show the data of the phone but always wants to finish the unfinished recovery. I let it do and I was waiting 3 hours but nothing happened after the phone restarted in recovery mode. ITunes wrote: preparing the phone to install the program but only the progress bar animation was rolling. The phone showed the recovery screen without any change on it.
My iTunes version is 11.3.
My PC OS is Windows XP SP3.
The firewall and antivirus (F-secure) and malware (Malware Bytes) was on during the first try.Az Apple support-on azóta rákérdeztek a pontos hibaüzenetre, de sajnos nem tudom idézni.
Köszi a segítséget,
Péter -
-
StLui
veterán
válasz Ragnar95 #84517 üzenetére
pont úgy ahogy 20 éve nem gondoltad volna, hogy ekkora és ilyen tudású készülékek lesznek, komolyan ennyire fantáziátlan vagy, vagy csak kötekszel? kizártnak tartod, hogy kitaláljanak egy könnyebb, jobb anyagot, vagy mi fene?
-
sirszevenap
addikt
válasz h1ght3chzor #84492 üzenetére
-
Ragnar95
félisten
Majd a jövőben egyszer kitalálhatnak, de eddig azzal volt a problémája itt többeknek, hogy jelenleg ennyi pénzért miért nem víz- és ütésálló az iPhone, erre reflektáltam...
Tény, hogy van jelenleg is próbálkozás vízálló filmrétegre, de sajnos ez bőven nem tökéletes és ez még mindig csak a vízállóságot oldaná meg, az ütésállóságot nem, hiszen ahhoz főleg a kijelzőnél új üvegre lenne szükség, amire még rendes próbálkozás sincs az érintőkijelzős modelleknél.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
lupus_l
aktív tag
válasz TunderBela #84516 üzenetére
Próbáld ki másik gépen, lehetőség szerint Windows 7 vagy feletti változattal (vagy OSX) - természetesen vírusírtót és tűzfalat lődd ki.
-
königarjen
tag
Rádugtam az iPhone-t a gépre, az iTunes vagy új készülékként akarja beállítani vagy majd egy éves mentést akar visszatenni.. egyik sem lenne jó, mivel minden adat ezen van.. Ki lehet valahogy hagyni ezt a lépést?
Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
h1ght3chzor
őstag
válasz sirszevenap #84519 üzenetére
Szuperül néz ki, merre lehet venni ilyet?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
legenda
válasz königarjen #84523 üzenetére
beállítandó az itunes konfigurációs felúletén, hogy a csatlakozást követően ne akarja csinálni.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
-
Macccy
senior tag
válasz gabor0077 #84481 üzenetére
Nem mondanám, hogy "gáz", nem kell vízbe meg klotyóba dobni, főleg nem két napra! Régen se volt az gáz, ha 100 telefonból csak 5 volt vízálló, akinek az kellett kimondottan azt vette. Értem én a mondandód és jó lenne persze, ha minden telefon 9H zafírüveg előlappal, polír és eloxált alumínum hátlappal, zárt vízálló házzal jönne ki, csak hát amint korábban is írtam már, van itt egy elvárt hardver teljesítmény, elvárt minőség ugye külalak, anyagok és ár terén (most a profitos zsebben ugye nem túrkálunk) és ezek olyanok mint az a háromszög az oldschool szakik műhelyének falán, valami ilyesmi volt, hogy ...
Mi OLCSÓN GYORSAN PRECÍZEN dolgozunk. Ezekből kettőt választhat!
A minőségibb, keményebb anyag nem engedi meg, hogy olcsóbb legyen, a gyártást késlelteti, a zártabb, cseppálló készülékház tovább fokozza a melegedést (zárógumik itt-ott, ez tény, nem én találtam ki) ami meg ugye a teljesítmény és a kis méret folyománya. Ésígytovább ... Szóval szerintem a képlet nem teljesen egyszerű itt se, de várom énis, hogy legalább cseppálló legyen mint a konkurencia!
-
königarjen
tag
Lehet félreértettük egymást. Nekem ez a gondom, hogy rádugom az iPhone-t a gépre, hogy le tudjam törölni a tegnap frissítés közben beakadt alkalmazást, de nem tudok ezen túljutni. Nem akarom újként beállítani (mert akkor törlődik minden, ha jól tudom), majd' egy évvel ezelőtti mentést meg végképp nem akarok visszatölteni rá...
-
legenda
válasz königarjen #84530 üzenetére
nem értettük félre, két használható megoldást is kaptál.
úgy eszközöld adott beállítás - annak módosítását -, hogy még nem csatlakoztattad a készüléket, és csak utána dugd rá a munkaállomásra.[ Szerkesztve ]
-
königarjen
tag
De hiába pipáltam be, hogy megakadályozza az automatikus szinkronizálást, ezen nem tudok túljutni, anélkül, hogy valamelyiket ki ne válasszam (új készülék/régi mentés visszatöltése)
úgy csináltam, nincs csatlakoztatva a teló jelenleg a géphez + be is zártam az iTunes-t, újraindítottam.. a pipa ott maradt, tehát vette az adást, amint rádugom a telót mégis ez a kép fogad folyton..
most először csatlakoztattam amúgy ezzel a géppel a telefont.. most kitöröltem a régi biztonsági mentést, most már az a kép fogad, hogy üdvözli az új iPhone készüléke, de nem merek rányomni a folytatásra, nem ám letöröl mindent..
[ Szerkesztve ]
-
königarjen
tag
válasz königarjen #84533 üzenetére
Visszavonva, csak nem a legfrissebb iTunes miatt volt..
Kezdem feladni..Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
irgum
addikt
válasz königarjen #84534 üzenetére
Ha ráklikkelsz a "beállítás új iPhone-ként" akkor szerintem nem töröl le semmit. Így emlékszem, volt már nekem is ilyen.
-
zolikaDB
veterán
Udv mindenki!
Tudnatok segiteni? [link] -
Ragnar95
félisten
Nálatok se működik már a messenger app beuárogatós megkerülése?
Még délután tökéletesen ment így a chat fb appból, de most már folyamatosan kiírta, h telepítsen a messengert a telepítésre rányomás, majd app kilövése után is.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Hunt3r22
őstag
Safarinál be lehet állítani valahol azt hogy ha beszeretnék jelentkezni pl.. ide és az email címemet ajánlja fel mint chromenál? Magyarul ne kelljen végig beírnom az email címemet csak az első 2 betűt. Safari gyorsasága tetszik, csak ez nem, hogy örökké be kell gépelni email címet / felhasználó nevet bejelentkezésekor, gondolok itt több oldalra.
Xr
-
legenda
válasz königarjen #84532 üzenetére
amennyiben az automatikus szinkronizációkat kikapcsolod, úgy okés lesz új készüléknek beállítva.
-
Hunt3r22
őstag
Köszi!
Még egy dolog. Ha írom be a jelszavamat ki lehet azt kapcsolni hogy mutassa az utolsó betűt?
Xr
-
execute93
őstag
Hogyan tudok zenét tenni a telefonra? Muszáj megvenni az iTunes-ban?
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
galaxys80
veterán
válasz bull84ghia #84548 üzenetére
Én meg már rég feltettem a messenger appot.
Nem ördögtől való az.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest