-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
válasz B-L-A-C-K #34899 üzenetére
Évek óta követem ezt a topicot, többször előfordultak itt már olyan tagok, aki vásári bohócot csináltak magukból a folytonos hipochondriájukkal, az ehhez tartozó folytonos hibakereséssel és sírással, hogy szerintük nem tökéletes a cucc a sokadik csere után sem.
Konkrét neveket nem mondok, de aki régóta itt van tudja miről beszélek.
-
amulet
senior tag
-
agabe
addikt
bár játszani nem szoktam rajta (azt inkább ipad-en, vagy konzolon), de netezéssel, netes rádió hallgatással (wifi, vagy 3G ?) nekem még nem melegedett olyan nagyon...ha lesz némi időm kipróbálom egyszer huzamosabb időtávon is, mert eddgi 10-20perc volt a maximum szerintem amíg vártam valakire kocsiban és unalmamban nézegettem ...de pl. gps közben sem melegedett még annyira, hogy "égetett volna", pedig az is használja a hardvert, és a 3G-t is ami köztudottan melegít.
-
zack
nagyúr
válasz Blaise #34898 üzenetére
Pedig hihetsz, mert létező jelenség. 4 magos prociknál meg pláne. Nekem 4x1,6Ghz, de erőforrásigényesebb játékoknál simán forrósodhat, akár úgy is, hogy az ujjbegyeidnek kellemetlen legyen. Nálam ez nem a készülék hátoldala, hanem proci magasságában a kijelző, tehát a teló felső harmada. A hátoldala felé nincs hőleadása, vagy csak minimális (langyos).
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
walakii
tag
Dettó, annyi a különbség hogy nekem a kijelzőm még soha nem melegedett meg sehol. 2-3 óra real racing 3 után is csak a hátulja melegszik a tetejénél, wifi meg mobilnet nekem még csak "langyosságot" sem produkál még eddig
zack - Szifonban mióta van 4 magos proci? Erről még lemaradtam
[ Szerkesztve ]
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
-Ben-
veterán
válasz amulet #34902 üzenetére
Azért ne állítsatok be problémahős idiótának, ha van rá mód, ugyanis ami létező probléma, az létező probléma, tetszik vagy sem, ez van. A rezgőmotor "csörömpölése", a félig-meddig döglött fényérzékelő vagy az LCD fura viselkedése (kb. 10x kellett rábökni a kijelző alján mindenre, mire végre reagált), vagy a legutóbbi néma hangszóró, ezek mind olyan dolgok, ami miatt ti ki sem cseréltetnétek a telefonotokat, mert ez nem olyan komoly probléma..... A kijelző melegsége már vitathatóbb dolog, mert ez eléggé relatív dolog, pont úgy, ahogy a szépség is. Viszont hülye nem vagyok, nem ez az első szifonom, és a kijelző meleg, határozottan. Ettől még nem rohanok rögtön szervizbe, csupán egy kérdést tettem fel, melyre visszajelzéseket vártam i5 tulajoktól, hogy náluk mi a helyzet ilyen téren. Továbbá ettől függetlenül gondolkodóba estem, hogy ha most ilyen meleg, akkor mi lesz nyáron 40 fok környékén ....
@agabe: WiFin voltam ..
@zack: 4x1,6 a szifonban? Talán majd a következő modellben .....[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz walakii #34907 üzenetére
Hol írtam hogy 4 magos proci van benne? Szövegértelmezési gondjaid vannak. Azt írtam hogy a 4 magosoknál pláne érzékelhető ez a jelenség.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
szekfizsolt
senior tag
válasz B-L-A-C-K #34887 üzenetére
Ez teljesen korrekt, nálam, amikor dolgozom és nincs időm nyomkodni (csak 1-2 hívás + sms + e-mail) van, hogy este 80%-on van, de nem szeretnék erről vitázni, nincs gond az akksival, minden a használattól függ. (ios 6.1.3) ...mondjuk amíg volt JB, sokat nyomkodtam és sikerült estére teljesen lemerítenem...
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Blaise #34901 üzenetére
Ebben lehet igazad van, én új vagyok itt, de már nem az első ilyen eset ez hogy hitetlenkednem kell különböző témákban, érdekes egy topik ez...
(#34903) LordAxwell: Itt azt állítják többen is hülyeség az egész, sőt árt a telefonnak, a 4S topikban meg ugye nagyon is ajánlják, én meg függetlenként ugye csak nézek mint hal a vízben, hogy most mi van akkor...
(#34911) szekfizsolt: Értem, nekem is legújabb szoft van rajta amúgy, és most hogy 12 órája használom én tényleg jobbnak látom az aksit, nem szoktam a fellegekbe beszélni meg alaptalan dolgokat állítani hiszen nem is lenne értelme. Azóta rengeteg hívásom volt, vagy 10 sms, internet, játszottam rajta 30 percet, és még 55%-on van az aksi. Ma egy viszonylag forgalmas nap volt, de ilyenkor az aksi nem 55%-on állt régebben az is biztos. Igaz akkor lenne a mérved ha előtte megnéztem volna pontosan mit csinálok, majd próbáltam volna aksi kisütés után ugyan azt a tevékenységet folytatni de lehetetlen lenne ugye...Viszont érzi az ember előtte mennyit bírt és utána. Szóval mindenképpen pozitív nekem (eddig). De mint említettem már notikkal rengeteget foglalkozom, és ott is előnyös ezt megcsinálni abban az esetben ha nem haldoklik az aksi.
-
HarryPotter
őstag
válasz B-L-A-C-K #34919 üzenetére
Egész egyszerűen csak jól bekibraltad az akku toltottseg mereset, azaz a rendszer pontosabb értéket mutat, de az akkud nem tud többet. Thats all
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
B-L-A-C-K
titán
válasz HarryPotter #34929 üzenetére
Ilyen intenzív használat mellett délután/estére már máskor lemerült a telefonom, azaz ha most hirtelen elkezd majd esni az aksi % és lemerül, akkor amit mondtál jogos, de eddig nagyon nem úgy néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz samgar #34932 üzenetére
Ezért lett volna jó ezzel kezdeni mit mire akarsz rakni egyből mondtuk volna, hogy nem lehetséges.
Amúgy 6.1.3-ra nincs jb és nem is lesz, mivel megvárják legalább az iOS 7-et és az új iPhone-t vele.
(#34934) snooze: Mert az Apple megköveteli a legújabb rendszert minden telefonjára és ennek a biztonsági funkciók a legfőbb oka, ráadásul a nagyok nem találtak eddig semmilyen módszert régebbi iOS verzió visszarakásra. iPhone 4S és újabbakon ha iOS5 volt rajta akkor azt az iOS verziót még vissza lehetett rakni, de ha már felraktad az iOS 6-ot akkor már iOS 5 re nem lehetett visszamenni.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
-
HarryPotter
őstag
válasz vadászcsiga #34938 üzenetére
Engem is érdekel honnan jön ez az akku mítosz
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
samgar
őstag
-
Nikolaidc
csendes tag
sziasztok ipod touch 2g-t és 3g-t ios 4.2.1-en hogy lehet megkülönböztetni?
Telekommunikációs szerviztechnikus - keress bizalommal
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #34938 üzenetére
Te nem tudsz rákeresni?
Na de 20 másodperc alatt elsőre ezeket találtam:
Amúgy meg nem értem miért olyan hihetetlen ez neked, nekem már látszólag jóval jobb lett, és ugye nekem nincs okom a fellegekbe beszélni itt, látom a saját szememmel hogy jobb lett az aku idő. Szóval szerintem nem azt kellene nézni ki mennyire okos és ki hogy tudja megmagyarázni azt amit állít, hanem a tényeket kellene nézni. Amúgy mint már 5x leírtam notiknál ez bevált módszer, és úgy látszik itt is (vagyis legalább nekem) szóval ezen szerintem ne lovagoljatok...
-
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #34945 üzenetére
Amúgy amit kali írt, az valóban igaz mivel énis pont ugyan ezt írtam le, de ez nem javít az akkumulátoron csak kalibrálja a kijelzést ezért kell úgy resetelni a telefont, hogy fel van max-ra töltve és még rajta van a töltőn amikor resetelsz, hogy az legyen a 100%, tehát ez az egész csak a kijelzés kalibrálása semmi más.
Amikor megvettem e 4S-emet akkor első alkalommal már 30%-nál kikapcsolt, köv feltöltésnél szintén, ezután megcsináltam a kalibrálást és most 3%-ig lemegy és még nem kapcsol ki, nem vártam meg míg kikapcsol, igaz minden futott szegény telefonon ekkor amit csak lehetett mivel 3 napom volt rá, hogy megtartom vagy sem. Azóta is tökéletesen működik.
-
szoki007
aktív tag
Na tehát.
Készítettem a 6.1 és a 6.1.2-ből is egy custom fw-t, a 6.1.2 majdnem felment illetve felment csak a telefon nem kapcsolt utána be.... dfu, recovery is ment elvileg mert hallottam windowsnál a hangokat viszont képet nem adott sehogy sem .... nagy nehezen visszaraktam a 6.1.3-at.
Mit próbáljak még ? Most még el sem kezdni felrakni csak rámegyek itunesba visszaállításra, ujra indítja a telót, írja hogy állítja visszafele de a telefonon itunes ikon van ... :S -
B-L-A-C-K
titán
válasz r3dsnake #34946 üzenetére
Én már tényleg kivagyok az ilyen hülye hozzászólástól már elnézést...Olyan hihetetlen hogy jobb lett?
Hányszor mondjam el hogy nem az aksi %-os jelzése lett pontosabb hanem üzemidőben? Szerinted hazudni akarok itt, vagy vagánykodni ezzel, vagy mit gondoltál? Neteztem vele több mint fél órát, 30-40 percet játszottam összesen, volt 10 email, és több mint 15 sms váltás, a többi mind hívások, a Wifi/3G non-stop ment, fényerő háromnegyeden volt végig automatikus fényerővel, a gépre nem volt dugva, és itt tartok jelenleg: link
Szóval láthatóan jobb lett, nekem ez a tapasztalatom, de ha ezek után se hiszed el akkor fogd fel úgy kitaláltam, a képet meg szerkesztettem azaz össze-vissza hazudok...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest