-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
-
-
vargalex
félisten
válasz Zsolt,72 #314448 üzenetére
Akkor mégsem teljesen tiszta. A kolléga szerintem azt akarta mondani, hogy a Packeta automata feszültség alatt van (hogy működjön), de nincs internet kapcsolata, mint a többi automatának. BT-on kapcsolódik a telefonodhoz valószínűleg. (Legalábbis én így értem a kolléga hozzászólását, Packeta automatát még nem használtam, mert hozzánk sokkal közelebb van egy átvevőpont.)
Alex
-
-
Lostos
csendes tag
Sziasztok, valaki tudna esetleg segíteni pü-ben hogy a garancális csere hogy működik az apple-nél?
vagy valakinek cseréltek már garanciában komplett készüléket?
Köszi -
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség paranccsal vagy automatizálással, hogy ha egy program fut illetve egy adott fizikai hely hatókörébe érkezem, akkor lefuttasson egy parancsot a telefon?
Külön-külön triggerrel meg tudtam meg tudtam oldani a dolgot, de a két feltételt nem tudtam összehozni, hogy akkor futtassa a parancsot, ha mindkettő teljesül.Köszi a segítséget előre is
Szerk:
Például fut a waze és egy adott cím x méteres körzetébe érek akkor futtassa a kapunyitó parancsot.[ Szerkesztve ]
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
F.B.I.
veterán
iPhone 13 FaceTime probléma!!!
Nem csörög ki ha hívják, nem jelez semmit ha arról akarok indítani, akkor azt írja, hogy wi-fi hálózat kell (azon működik). Korlátlan net (már pár éve használatban).
Mi lehet a gond?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Frontiner
aktív tag
válasz alba-regia #314456 üzenetére
Szia!
Én megtaláltam a miértre a választ:
Belépsz Gmailre, Google fiók kezelése,Személyek és megosztás,Interakciókból mentett kapcsolatfelvételi adatok, és itt kikapcsolod.
Az Ios-t széttúrtam, de eszembe nem jutott voln, hogy Google beállításaiban keressem a megoldást. Köszi mégegyszer @ Zsolt_72 IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
skt
tag
Sziasztok,
iPhone 14-en ha kihangosítva telefonálok, többen panaszkodnak arra, hogy nagyon gyengén, vagy épenséggel recsegve hallanak. Próbáltam hangjegyzettel tesztelni, tökéletes volt a mikrofon minőség, illetve videókban is az.
Normál illetve Wi-fi hívásnál is jelezték már.
Telekom a szolgáltató, fizikai SIM. Van bármi ötletetek?
Előre is köszönöm -
Noxy
veterán
17.5 ezt is hozta. [kép]
Sztm hasznos, mert rögtön látni mennyi van még a PB-ban.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Cupák77
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne,hogy facebookon megnyitom a marketplacet,egy pillanatra bevillan a rendes,utána átvált ilyenre. (Kép) Mindig párizsban vagyok. Beállítom a városom,el is mentem,de újranyitáskor megint párizs van. Másnál a normális marketplacet adja be,több iphoneon néztem. Még a szoftver is ugyanaz. Fbt újraraktam,szoftvert frissítettem,jelszót megváltoztattam,de maradt minden ugyanúgy. Előre is köszi!
-
veterán
Valaki próbálta már a PPSSPP emulátor appot iosen? Honnan lehet játékot beszerezni hozzá?
-
félisten
-
crue
őstag
Ha valaki magsafe powerbankot keres, ez most nagyon jó áron van: [link]
Meglepően jó minőségűnek tűnik és még a márkanév is ismerős a multik és a gsm bazárok kínálatából. A 13 minit elég gyorsan tudja tölteni, a súlyából ítélve pedig hihető a kapacitása is. -
PedroPascal
senior tag
Sziasztok. Galaxy S23-ról iPhone 15 Pro-ra váltásról érdekelnének a vélemények.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
félisten
válasz PedroPascal #314485 üzenetére
Mehet ha úgy gondolod
-
MikeWazowski
veterán
Én is arról arra váltottam. Én ajánlom a cserét. Vannak azért megkötések, de ha ezekkel együtt tudsz élni akkor mehet. Persze inkább neten rendeld és akkor van 14 napod átgondolni.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
PedroPascal
senior tag
válasz MikeWazowski #314488 üzenetére
Köszönöm a tippet. Soha nem használtam iOS-t csak android-ot. Ezért is érdekelne azok véleménye aki már váltott miben jobb miben rosszabb.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Kbali
nagyúr
válasz PedroPascal #314490 üzenetére
Biztos találsz összehasonlító videót akár, de azok sem fogják azt megmutatni, ahogy te használod. A lényeg, hogy ne várd azt, hogy minden ugyanúgy működik majd, mert akkor nagyot fogsz csalódni, légy nyitott
-
gretzky77
veterán
válasz PedroPascal #314490 üzenetére
Mindenképp kell idő, hogy megismerd és megszokd. Talán a legnagyobb eltérés Androidhoz képest a testreszabhatóság, ha sokszor variálsz mondjuk az ikonok elrendezésén akkor fura lesz a kötöttség. Valamint a fájlkezelés eléggé limitált droidhoz képest, de hagysz neki időt és megszokod akkor jó készülék
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
zzola
titán
Én egy i14-et használok felváltva egy S24-gyel.
45+ korban vagyok, ugye itt már nincsen mp3 másolgatás, nem érdekel az ikonok színe, nem nézegetem a cellmappert. Amiben nagyobb szabadságot nyújt az Android, én azokat épp nem használom ki. Szóval ha ezekre korábban sem volt szükséged, akkor jó társad lehet egy iPhone készülék. Én bátran ajánlom, gyorsan meg lehet szokni.
Nekem egy i8 RED volt az első.... -
PedroPascal
senior tag
válasz zzola #314494 üzenetére
Köszönöm nektek: #314493gretzky77 #314494zzola az infót.
Én sem használom ki az Android szabadságát, alapbeállítások vannak 90% ban. Néha nyomkodok iPhone-t (add már ide kicsit ) és hát tetszik is meg nem is. Ami első blikkre zavaró az, hogy össze vissza vannak az ikonok, nem letisztult. Ezt lehet személyre szabni azért? A másik fontos dolog az üzemidő. Galaxy S-hez képest jobbnak mondható?ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Topikgazda
válasz PedroPascal #314495 üzenetére
Az ikonok elrendezése várhatóan ősztől, az iOS 18 érkezése után szabadabbá fog válni.
Az üzemidő összevetése nem egyszerű dolog, mert nagyon sok változótól függ. Például a hálózati jel erőssége, használt appok mennyisége és minősége, felhasználói szokások mind-mind eltérő fogyasztást okoznak. -
PedroPascal
senior tag
válasz Zsolt,72 #314496 üzenetére
Ez jó hír ami az ikonok elrendezését illeti.
Tudom hogy nem egyszerű az üzemidő kérdés de aki korábban Samsung-ot használt az csak meg tudja mondani hogy melyik a jobb. Mivel a napi rutinok telefon cserétől függetlenül megmaradnak.ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
hr2
őstag
válasz PedroPascal #314495 üzenetére
Üdv.
Én S22-ről jövök 15 pro -ra. (14 év android után.)
Ugyanolyan használat mellett 2x annyit bír az akksi a 15 pro-nak. -
vizimento
senior tag
Sajnos változott a cégpolicy, így váltanom kell SamsungS22-ről IPhone13-ra. Dulpasimes volt, így azt használtam saját telefonnak és cégesnek egyszerre. Mivel nem szeretnék 2 telefont hurcolni, így ezt tenném az IPonnal is.
Akik váltottak: mit javasoltok? Érdemes/lehet bármit átmásolni a régi készülékről? Vagy minden appot/adatot/képet/stb újra manuálisan egyesével kell telepíteni/beírni/másolni?
Mivel ennek csak 1 SIM helye van, hogyan kell megoldani a manuális mellé az e-sim kezelést?
Teljesen kezdő IPhonos vagyok, minden tanácsot szívesen fogadok!Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
Topikgazda
válasz vizimento #314499 üzenetére
Az eSIM esetén arra ügyelj, hogy Telekom esetén csak havidíjas előfizetés mellé kérhető az átváltás, Yettel és Vodafone esetén viszont lehetséges feltöltőkártyát is használni eSIM-mel.
Amikor én átjöttem iPhone-ra, akkor a [Move to iOS] alkalmazással költöztem. Ez nagyon sok mindent áthozott a Galaxy S7-ről az iPhone 6s-re. Olvastam róla negatív tapasztalatot is, szóval vegyes a kép, nekem pont bevált akkoriban. Egy próbát megér...
Amennyiben jelenleg van jól belakott Google-fiókod, akkor azt továbbra is nagy hatékonysággal tudod használni az iPhone-on (Névjegyzék, Fotók, Gmail app, stb).
Az eSIM-re váltás módját a szolgáltatónál érdemes megkérdezni, főleg céges szám esetén. A gyakorlati része annyi, hogy egy QR-kódot kell beolvasni a telefon kamerájával.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest