-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakob.rabbi
tag
válasz HoldfenyLuna #273805 üzenetére
A Google Translate viszont nem működik a megosztás funkcióval.
-
eddie17
addikt
-
VesaLocalBus
újonc
Sziasztok
Van ios-re valami ingyenes VPN?
Csak olyat találok ami fizetős...Előre is köszi
-
Szabi®
addikt
válasz VesaLocalBus #273855 üzenetére
Engem is érdekelne. Én csak olyanokról tudok, amiket 1-2 -hónapig, hétig free-k.
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Lecseréltem az iPhone-om és szomorúan vettem észre, hogy megszűnt a swiftkey billentyűzet, amit eddig használtam.
Van olyan billentyűzet, ami hasonló? Nekem ami a legfontosabb lenne, hogy az ékezetes billentyűk is elérhetőek legyenek alapból a billentyűzet kiosztáson és ne csak úgy lehessen előhozni, hogy nyomva kelljen tartani az ujjam az adott betűn.
Van ilyenre lehetőség másik billentyűzetnél?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Yettelnél jól működik a VoLTE? Egyébként ezt külön kell bekapcsoltatni? DIGI-nél van, Yettelnél nem látszódik.
-
lorcsi
veterán
válasz markknight #273847 üzenetére
Azt hittem felulirja a regit
ok, kiprobalom.. hathaeladó: vadi új soundcore motion+
-
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet külső app nélkül másodperc pontossággal látni az időt?"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
törölt tag
válasz Sys85 #273836 üzenetére
Widgetek miatt talán már túl zsúfolt lenne minden felül, talán erre gondoltak. Portré fotókkal marketingelik az új lock screent, hogy az óra elé lehet hozni. Óra alatti értesítés ahogy eddig volt, kitakarná a személy arcát, ezért is rakhatták alulra. Sajnos nincs opció visszarakni felülre.
Clock app ikonján a mutató[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Gicz
addikt
válasz pinnacle #273864 üzenetére
Azért nincs, mert a szolgáltató így kérte a vendortól a készüléket. Ezek szolgáltató által kérhető opciók. Pl az is ugynígy szolgáltatói beállítás, hogy hány dBmjelszintű wifinél csatlakozzon "wifi hang" szolgáltatásra, és milyennél csatlakozzon le. rengeteg ilyen beállítás van.
VoLTE kapcsoló kivételének azaz szokott lenni az indoka, hogy rengeteg olyan ügyfélpanasz előzhető meg vele, ami amiatt lenne, hogy kikapcsolta a user a VoLTE-t mert nem is tudta mi az.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz Sungoo #273860 üzenetére
Azt hittem ilyen 20-30-as skálán mozog, de 7000 forintért nem tűnik túl acélosnak. Árukeresőn is azt írják, hogy borzalmas hangminőség meg gondolom ez is ilyen klasszikus bluetooth fícsörrel bír, hogy piros kéken villognak mint a szirénák és a szokásis női hang közli, hogy "POWER ON" "CONNECTING" rémálom.
Meetingekre jó lehet még, de ezen kívül nem tudom.. Vedd meg, próbáld ki és ha nem jön be akkor visszaküldöd, tudod, van ilyen szabály már régóta
-
markknight
veterán
Mostanában többet messengerezek és nekem is előjött a billentyűzet szaggatásos hiba. Meh
-
Imi1981
veterán
válasz Jakob.rabbi #273884 üzenetére
Nem néztem meg hogy van pontosan írva és úgy emlékeztem shiftkey. Így volt elmentve a billentyűzetbe és ezt ajánlotta fel! Ilyen egyszerű . Majd elmentem helyesen a billentyűzetbe ha ennyire zavar ! Vagy ha lesz kedvem hozzá.
-
veterán
válasz Sungoo #273888 üzenetére
15k alatt sajnos jobbára ipari hulladékot fogsz BT fülesben kapni.Sajnos a Honor Choice-ot már nem forgalmazza senki,pedig az best buy volt 15k alatt amikor még lehetett kapni.
Én 1,5éve 9990-ért vettem.
Korrekt hang,jó üzemidő,stabil működés.
Vagy veszel valami madzagost (akár adapterrel),vagy 20-30k között kell áldoznod egy igazán használható minőségű BT fülesre.
Ez már egy korrekt cucc,20k [link]
De ha nagyon spórolósra akarod venni,akkor talán ez lehet az egyetlen ami az alacsonyabb ársávban korrekt,ez 12k. [link]
Teszteket nézegetve elvileg jobban szól (ugye ez szubjektív) mint a Honor,akkor viszont tényleg jó cucc,mert a Honor is nagyon korrekt.Arra nagyobb összeget tennék hogy a Baseus csodájánál fényévekkel jobb,de persze nem kompromisszummentes,de hát 12k az 12k. -
sfefe
addikt
válasz Jakob.rabbi #273730 üzenetére
Off.
Állambácsinál nálunk már gyűjtik be pl. A mikrot... Folyosón van 2 konyha mind2ben 1-1 mikró.
Na most ha pl 40 ember melegít és mondjuk elosztva akkor mikrónként ugye 20-20 edény. Na de, egyet begyűjtenek mert kevesebb áram fogy. Na most, hogy is???
2 mikró 20-20 edény az 40,
1 mikro 40 edény .. valahogy nem értem .. vicc...
Olaj radiátor és klíma kapcsoló szintén begyűjt....
Szánalmas..Ja meg ami még viccesebb, mindegy melyik az újabb mikró azt gyűjtik be amin van óra mert sokat fogyaszt
[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
anderledani
őstag
válasz sfefe #273891 üzenetére
Vicc. Ahol én vagyok (még) nincs fűtés de amúgy rájöttem
hogy melegebb nem is lesz mert így is kb 18 fok van. Gépnél ülve egész nap fagyoskodom átfagyva indulok hazaiPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
peugeotmate
őstag
Szerintetek meg lehet oldani, hogy az iCloudba csak az iMessage üzenetek szinkronizáljam, a kapott képeket és videókat pedig ne?
meg
-
pinnacle
nagyúr
válasz szabonagyur #273874 üzenetére
Köszi szabonagyur, Gicz! DIGI-nél van VoLTE, gondolom az 5G hiánya miatt. Yettelen viszont nincs LTE jelzés. Nem tudom ennek van jelentősége vagy ilyenkor automatikus a VoLTE, csak nem látszik.
-
Peat76
őstag
XS Max-om négy év után megérett a cserére!
Találtam egy makulátlan 13 Pro Max-et, 6 hónapos, garis, Media Markt-os vásárlás!
Mire kell nagyon figyelni használt Iphone vásárlásakor!??
Gondolok itt, széria szám ellenőrzés, ICloud kijelnetkezés...van még valmi?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
7Heads Drago
veterán
válasz Fritz Teufel #273841 üzenetére
Nekem már jó pár tokom volt tölük. A nilkin is jó, de drága és nem jobb, mint ez.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
válasz Fritz Teufel #273841 üzenetére
+1 Spigen , most is az van rajta .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest