-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo87
őstag
Bétával esetleg van valakinek tapasztalata hogy Unicredit app, illetve Mobiljegy app működik-e?
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
BoneDragon
veterán
Akik betat használnak, mondjátok azt hogy a képernyő bal sarkáról lekerült az a tetves elemlámpa kapcsoló, vagy legalább le lehet szedni onnan?! Komolyan most már földhöz b*szom ezt a sz*rt.
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Mi a különbség az iPhone 13 és iPhone 13 Pro között, azt leszámítva, hogy az egyikben 2, a másikban 3 hátlapi kamera van?
-
veterán
válasz timelord1987 #267208 üzenetére
Ram mennyisége (4GB vs. 6GB),a ház anyaga (alu vs rozsdamentes acél),kijelző (60Hz vs. adaptív 120Hz,plusz a fényerő 800nits vs. 1000nits).
Kamera sem csak annyi hogy plusz egy lencse.
Lidar scanner,ami miatt van pl éjszakai portré,na meg van ProRaw fotózás is,meg ProRes videó is (128GB-nál csak FHD-ban,256GB és felette 4K-ban is). -
Noxy
veterán
válasz timelord1987 #267208 üzenetére
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
AsakuraDave
őstag
Természetesen 4K 60fps videózok és eddig azon is volt a beállítás csak megnéztem a “Most compatible” beállítást ma ami vissza raktak alap 1080p-re.
De ha jól értem a High effi alatt lehet minőség romlás míg Most compatible alatt legjobb a quality de nagy file size[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
-
AsakuraDave
őstag
válasz AsakuraDave #267211 üzenetére
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Zjunior
veterán
413 a dollar.
mit csinal ez az orszag?!
iphone ara 620k rol fog indulniWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
MasterMark
titán
válasz AsakuraDave #267213 üzenetére
Annyira azért nem más az 1/1000 meg az 1/2000 csak egy fényértékre van egymástól.
Amúgy koszos a lencse (zsíros, ujjlenyomatos, stb) azért nem tud vele mit kezdeni.
Switch Tax
-
AsakuraDave
őstag
válasz MasterMark #267215 üzenetére
Tegnap mikor kiugrottam asszony elé a buszmegállóba lőttem frissen letörölt lencsékkel(asszony lencséi tiszta ujjlenyomatos meg is olyan képet lőtt szembe nappal…)
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
AsakuraDave
őstag
válasz MasterMark #267218 üzenetére
Nem tudom csak beraktam hogy most kb 100% minden mentes lencse mellett mit sikerült lőni vele nappal szembe de ha fókuszáltam (a kép autó fókusszal készült) akkor azért az ég meg a nap eléggé beégett.
-
Tewe013
őstag
válasz BoneDragon #267217 üzenetére
1 euro=1 dollár szóval az egész EU rosszul szavazott.
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Miért nem csak angolul írsz vagy csak magyarul?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
MasterMark
titán
Rosszul gondolod egyébként, a HEIC az jobb minőségű tömörítés mint a JPEG és kisebb is a fájlmérete.
Switch Tax
-
veterán
Elméletben én eddig bent voltam a public bétába, de nekem nem dobja fel az ios 16-ot?
Mit kell csinálni vele? -
Luciano
tag
Sziasztok nemrég kérdezett valaki töltő ügyben.
https://www.amazon.de/dp/B09QYT59Z2/ref=cm_sw_r_apa_i_X3W21D1AJT1BCVZP7V37_0?_encoding=UTF8&psc=1[ Szerkesztve ]
Samsung Note 20 Ultra,Samsung Active 2,Samsung Watch 4,Huawei P30 pro,Coros Peace 2,Ipad mini 6,Iphone 13 mini,Watch 7,
-
R a y
senior tag
-
Bilux
veterán
Ha nem jönne be a béta 16 Windows-os gépen is vissza tudom állítani? Vagy mi a menete? Köszönöm
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
félisten
-
tuzpenge
őstag
válasz Bilux #267234 üzenetére
Elég stabilnak tűnik és nekem még az akku időm is jobb mint a 15.5-ön volt...néhány banki app viszont az itteni visszajelzések alapján nem tökéletes. Ha ez fontos akkor mielőtt felteszed kérdezz rá. Ha ez nem szempont nemhiszem hogy szükséges lenne visszatenni a 15-öt.
ˣ
-
KD6-3.7
őstag
Miért is vártuk ezt a frissítést ennyire?
Én eddig semmi újdonságot nem latok a lock screen-en kívül. -
félisten
-
KD6-3.7
őstag
válasz szabonagyur #267238 üzenetére
Fektetett feloldás baromi fontos volt gondolom mindenkinek. IMessage itthon senki nem használja (legalábbis akit én ismerek)
Haptikus visszajelzés írásnál kipróbáltam, de azzal a lendülettel ki is kapcsoltam. Widgetek bénák a lock screenen, görgethetô notic sem nyûgöztek le…
Valami még? Tudom már 100 helyen összefoglaltál, de tapasztalatból? -
WhiteAngel89
aktív tag
pár iphonera optimalizált háttér, amit az új james webb űrtávcsőel készítettek
[link]iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
eddie17
addikt
válasz WhiteAngel89 #267242 üzenetére
Köszi
Nagyon jók, már be is állítottam egyet. -
sharp4
őstag
-
Morgenstern
tag
válasz WhiteAngel89 #267242 üzenetére
Az ilyen témák nagyon a gyengém, jó ötlet. Már csak valami hasonló időközönként automatán cserélődő lock/home screen kellene, mint Windowson a zárolási képernyő
-
Jaded
őstag
válasz Morgenstern #267245 üzenetére
iOS16 tudni fogja majd (igaz csak megadott képekből).
Renault Megane IV Limited
-
burgatshow
veterán
válasz KD6-3.7 #267241 üzenetére
Azert a captcha mentesito eleg jo lesz, a lockdown moddal is biztos vannak paran, akik orulnek neki, nekem szvsz a private access tokenek is nagyon varos, az iMessage unsend funkcio is (nalunk peldaul mindenki azt hasznalja, nincs is mas chat alkalmazas fent a telomon).
Meg hat az a tonna hibajavitas, foltozas ami nem manifesztalodik konkret uj feature-ben, pl. uj kernel. -
Jaded
őstag
-
Nordik
őstag
válasz burgatshow #267247 üzenetére
Tud majd magyarul is a gyari fordító, szerintem ez is jó dolog. Csak ezert használok egyetlen Google alkalmazást.
-
oszy
veterán
válasz szabonagyur #267238 üzenetére
Gondolom sok olyan dolog is történt, ami nem látványos. Gondolok itt pl. biztonsági frissítésre.
(#267252) tuzpenge: Valószín igen.
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest