- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Ios 9.0.2-n vagyok jelenleg, összefosta magát a rendszer kell csinálnom egy restore-t. Létezik hogy frissítés NÉLKÜL meg tudom csinálni, tehát 9.0.2-t teszek vissza rá?
yo
-
szekfizsolt
senior tag
Sziasztok!
Még pár éve 4S-en volt egy alkalmazásom, amivel a kislányom fotóját "újság címlapra tettem". Persze nem ténylegesen.
Jópofa kis alkalmazás volt, most a lányom megkért, hogy tegyem fel az iPod-jára, de nem találom. Nem tudjátok esetleg mi volt ennek a neve? Én is tudom, hogy vissza lehet keresni a letöltött alkalmazásokat, de van egy pár és nem találom. Lehet, hogy már nincs is, de hátha...Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
madgie
titán
válasz szekfizsolt #123304 üzenetére
Van egy csomó ilyen, beütöd az AppStore-ba, hogy cover és válogathatsz.
-
Ombi5
őstag
udv. Tudtok vmi ultra vekony atlatszo szilikon/kemeny tokot ajanlani iPhone 6S-hez? 0.20 mm lenne a legjobb....
-
Sur1G
aktív tag
Rajtam kívülálló okok miatt telepítettem az iOS 9.1-et (8.4.1 helyett) (i5S). Megosztanám pár sorban tapasztalataimat, szokták volt kérdezni, hogy megéri-e?.
8.4.1--hez képest nagyon lagos a rendszer. Ezek általában az animációk "lejátszásakor" (pl: programból főképernyőre lépés közben, vagy az alkalmazásváltó megnyitásakor) jelentkeznek. Bekapcsolt "mozgások csökkentése" funkció segítségével ezek "megszűnnek" (nem látszanak) így számomra ez megoldott probléma. A görgetéseknél még látni, hogy néha-néha megakad egy pillanatra, de ezen túlteszem magam. Picit talán lassabban reagál a telefon, később jelenti meg a főképernyőt. talán lassabban nyílnak meg a programok, de igazából, ha nincs mellette egy 8.4-et futtató eszköz, akkor nem fog feltűnni. A safari talán gyorsabb lett.
24 óra használat tapasztalatai alapján az aksi üzemidő egyértelműen sokkal jobb lett. Nap végére ~20% töltöttségi szint helyett 45% töltöttség maradt. Ez szerintem annak tudható be, hogy a háttérben kevésbé pörögnek a dolgok. Estére 7 óra körüli használatot írt eddig a telefon, most ez kb. ha nem is megfeleződött, de 30-40% kevesebbet mutat. Tegnap este 3 órás tényleges kijelző használattal 14 óra készenléttel 45% állt az aksi (safari 100 perc, geodefense 40 perc, + többi (12 perc telefon, 20 db sms, e-mail-ek írása-olvasása, jegyzetek, fényképek készítése (20 db kép kb), kb 5 perc navigálás stb...).
Összességében, főleg az aksi üzemidő miatt, így utólag nem bántam meg a frissítést.
(Hívás bug javítva végre) -
talamasca
senior tag
válasz Ombi5 #123306 üzenetére
Én ilyet vettem.
Nagyon jó. Masszív, de nem lett tőle bumszli vastag a telefon.
Csatlakozókat kényelmesen lehet használni.“Black as midnight on a moonless night.”
-
feco6512
tag
válasz FuRiONight #123295 üzenetére
Szia ha szabad kérdezni hol rendelted mert eddig amit néztem kb 7nap mire megjön Exp. stb köszi
-
gyulaitomika
tag
Sziasztok!
Körülbelül 2-3 hete eltörtem az iPhone 5 16gb-omat.
Betört a képernyő, az érintőpanel is(tutira).
Nem érdekel a dolog, csak nem tudom lementeni a cuccaimat, merthogy iTunes-nál engedélyezni kéne a telefonon, amit nem tudok, mert egyrészt nem látom, másrészt nem érzékel(szerintem). :SLétezik valami megoldás?(ha lehet, ingyen, otthon)
Köszi.
Intel Core i7 14700KF @ 3.4Ghz | Asrock Z790M PG Lightning/D4 | GeForce RTX™ 3080 VENTUS 3X 10G OC LHR | Kingston HyperX Predator RGB 32GB @ 3200mhz | be quiet! Pure Power 12 M 850W | Kingston SSD M.2 NVMe KC3000 1Tb | Toshiba 2TB HDD | Sharkoon RGB Slider White
-
univerzita
addikt
válasz gyulaitomika #123319 üzenetére
Nézd meg iCloud.com-on.
-
func93
senior tag
válasz FuRiONight #123322 üzenetére
Jöhet!
Nagyon kiváncsi vagyok arra a tokra.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
gyulaitomika
tag
válasz univerzita #123321 üzenetére
Haha
Lókuki sincs rajta
Nem használtam sosem...
Gondolom így bukta.Intel Core i7 14700KF @ 3.4Ghz | Asrock Z790M PG Lightning/D4 | GeForce RTX™ 3080 VENTUS 3X 10G OC LHR | Kingston HyperX Predator RGB 32GB @ 3200mhz | be quiet! Pure Power 12 M 850W | Kingston SSD M.2 NVMe KC3000 1Tb | Toshiba 2TB HDD | Sharkoon RGB Slider White
-
r3dsnake
nagyúr
válasz gyulaitomika #123324 üzenetére
Sose értem miért nem használja valaki a legjobb backup megoldást, amit valaha mobil platformra kitaláltak.
-
Daniel0723
csendes tag
Sziasztok
Tudnátok videólejátszókat mondani,ami szerintetek jó es megfelelő a célra?
Amiket en nézegettem,ott meg kell venni ahhoz,hogy a feliratot berakjam,a masik a hangot nem érzékelte stb
Eddig infuse-t használtam,de az már lejárt.Apple iPhone 6 Gold
-
Arcképgyáros
Nektek a kontaktok keresője működik?
Nekem senkit nem talál meg...
-
Nescafé
őstag
Nektek jelzi az appstore magától ha van frissiítés..?
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
senior tag
Nektek milyen gyorsan tölt a telefonotok? Úgy vettem észre hogy elég lassan akar töltődni. Jó pár perc kell egy %-hoz is. Lehetséges hogy után gyártott a töltő (nem bontatlan dobozból van)?
iPhone 13 Pro 128GB
-
Noxy
veterán
válasz Nescafé #123345 üzenetére
WiFi-n vagy mobilneten?
Az utóbbit engedélyezni kell, WiFi-n meg automatikusan kell hogy menjen.
Amugy meg miből gondolod, hogy frissíteni kellene az appokat?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
senior tag
válasz mr.tamasbiro #123347 üzenetére
Akkor lehet normális az enyém is, csak valahogy gyorsabbra emlékeztem.
iPhone 13 Pro 128GB
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest