Új hozzászólás Aktív témák

  • janitor01

    tag

    válasz arpi6k #101956 üzenetére

    Wireless megoldás:

    Megnézed, hogy a telefonod mikor mentett utoljára icloudba (settings/icloud/backup) Last backup: nekem most pl 6:51.

    A telefonod (ahogy már írták is) akkor backupol ha töltőn és wifi-n van egyszerre. Ha ezek a feltételek teljesülnek nyomj egy back up now-t.

    Ezek után megfogod az új telód. Wifire rakod bejelnetkezel azzal az apple ID-vel amire a mentés készült a másik telefonról és vársz. Internet sebességtől függően eltart egy ideig (nekem pl majd egy fél nap volt mire 1000 fotó lejött) minden vissza fog állni. Még az elkezdett smsed is onnan írod tovább ahol az előző készüléken abba hagytad.

    FONTOS:

    A backup nem lehet régebb ios verzió mint amire felfrissíted. Aza, ha update volt a telefonod nekem (8.1.3 most) (Settings/general/about) Akkor egy kibontott 5s re nem tudod felrakni mert azon vagy ios7 vagy esetleg 8.0 van. Előszőr azt a telenfont kell frissítened 8.1.3 ra és csak utána tudod vissza szívni a mentéseket). Ehhez sajnos előbb be kell lépned a telefonba (elég bután van megoldva) nem vissza tölteni a mentéseket..., updatelni (settings/Software Update), resetelni a telefont (Settings/Reset/ Erease All content and settings) és utána bejelnetkezel azzal az apple ID-vel amire a mentés készült a másik telefonról és vársz ahogy már mondtam:)

    Ha hozzá akarod/tudod csatolni a telefonod egy itunes-hoz akkor a dolog talán kicsit gyorsabb.De lényegében ugyan ezt kell csinálni!

Új hozzászólás Aktív témák