- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
Ahogy írtam, mindkét alkalmazásnál (Naptár, Emlékeztetők) a badge hiányzik nekem nagyon. Az hogy egy kis szám jelezze (mint pl az email ikonon), hogy éppen hány emlékeztetőm van aznapra (illetve ami elmaradt azt is), ugyanez a naptárnál is.
Illetve nekem a gyári naptár alkalmazással semmit bajom nem volt, csak mikor elkezdtem vadászni egy jó teendő/emlékeztető appra, akkor gondoltam, hátha van olyan naptár alkalmazás, ami ezt is tudja. Így vettem párat (darabra 3 naptár alkalmazást). E mellett vettem még 4-5 to-do alkalmazást (a többi ingyen volt)
vadaszcsiga: nincs bennünk semmi hiba. Csak elvárnánk, hogy tudjon olyat, amit egy 3rd party alkalmazás is (badge). Az viszont nem tudja megjeleníteni a napot, mint a gyári app.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest