Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz Lauda #17595 üzenetére

    A szomszédomnál úgy indult a dolog, hogy már a megrendeléskor kivette a kosárból a 90 napos Kaspersky-t, mert utána nem akar havidíjat növelni, és egyébként is Microsoft Security Essentials-t használ, szóval érthető.

    Amikor az Invitel munkatársa visszahívta, visszaigazolás céljából, még rákérdezett, hogy ezt a 90 napig ingyenes opciót nem kéri e, de mondta, hogy köszöni de nem, csak a routert.

    Arról nem is beszélve, hogy 30 naponként kellene elvileg új az Inviteltől kapott kóddal aktiválnia, szóval nem egy átlag 1 éves előfizetésről van szó, vagy még jobb esetben 2 évesről, ahol ha bírja a Windows akkor egyszer aktiválod, hanem, egy év alatt 12x, két év alatt meg 24x.

    Esetében meg egyébként is uninstall lett volna. Az iPad, és iPhone készülékein meg nincs is AV, mert azt mondja nem kell rá semmi. A 30 Mbps-os Internetnél az iOS-es készülékeire én mutattam meg, hogy van MindigTV, TV GO - a Youtube-ról nyilván tudott -, de a lényeg, hogy két legyet ütött azzal egy csapásra, hogy a mikrohullámú döcögős netet leváltotta.

    Egyrészt PC-n, és laptopon nem volt sem HD-s videókártyája, sem olyan monitora ami bírta volna akár a sima HD-t is, nemhogy a FHD-t. Az iPad2 -esét sem tudta kihasználni, hiszen a mikrohullámú Internete nem is tette volna lehetővé azt a sebességet. Szóval most a táblagépén döccenés nélkül nézi a Mindig TV és a Youtube Streameket.

Új hozzászólás Aktív témák