Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz kabelmania27 #15294 üzenetére

    A három közvetlen szomszédom közül egy Telekomos, egy Invitel előfizető (gyanítom a létező összes szolgáltatásra előfizet, mert ha gondolsz egy egész számra 3 és 5 között, majd hozzáteszel egy 0-t, na annyi kamionja van kb, plusz furgonok, munkagépek), egy másik meg mikrohullámú Internettel van havi 3500 Ft-ért. Pont tegnap voltam nála, fejlődés van, mert már nem 2,5 Mbps-mal hasít a netje, hanem eléri lefele irányba a 3,2 Mb/s-ot is, felfelé viszont maradt a 0,2. Szóval belinkeltem neki az Invitel új ajánlatát, de nem harapott rá... igazából nem értem miért nem, miért ragaszkodik ennyire ahhoz a csudához :)

    Régebbi kép róla:

    Négy oka van annak, hogy a másik lakásban anyukáméknak nem mondom, hogy dobbantsanak a T-től (én már megúsznám a kötbért ugye, mivel átadtam, ők átvállalták, de ha felmondanák, nekik is csak a kb 3 havi kedvezményeket kellene kifizetni kötbérként), az egyik az, hogy elég nekik, a másik - és ez a fontosabb :D -, hogy akkor megszűnne a duplanet 25 kedvezményem, a harmadik az, hogy a kedvezményes készülékvásárlásoknak is búcsút inthetnék, és a negyedik pedig, nem lenne TV GO itthon az Inviteles házban :(

    :DDD

    A mobilinternet kedvezmény nélkül is a Telekomnál a legolcsóbb, de kedvezménnyel meg főleg. Számomra pedig nagyon fontos a mobilinternet, akkor is ha az utolsó 5-7 napra még mindig van 4,3 GB fel NEM használt adatkeretem. Legalább beleférek a Net & Roll S-be, és Skype-olok, Youtube-ozok (amikor nem vagyok itthon), Netes rádiót hallgatok (Music FM), fórumozok stb... és most a félnapos inviteles szolgáltatás kiesés idején erősen támaszkodtam is rá, azon keresztül csüngtem PC-n is a neten.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák