Új hozzászólás Aktív témák

  • Foglalt név

    addikt

    válasz kulerr #5362 üzenetére

    Két dolog ehhez.
    Ahogy írod emberek vagyunk, de ebből inkább az következik, hogy nem feltétlenül értékelünk ugyanúgy egy helyzetet. Ez ilyen.

    Másrészt. Mindenki egy részt lát a dologból és az alapján próbál értékelni. Ha moderálunk próbálunk figyelembe venni külső körülményeket(pl. ha valaki ivott, akkor reggelig kap egy bant és kész), de vannak olyan dolgok, mikor erre nincs lehetőség. Ez igaz visszafelé is. Van egy helyzet, aminek lehet előzménye(akár olyan is, ami nem publikus), rengeteg olyan körülmény, amivel mi számolunk, de kifelé nem látszik. Ilyenkor mindig vannak, olyan emberek, akikben nem az merül fel, hogy mit csinálhatott még ez az ember, amiért teszem azt repült 3 napra, hanem kinyílik a bicska a zsebében és lehet lázadni a rendszer ellen. Amíg ők a kisebbség, addig nincs baj. Mint pl. itt a fórumon. Amíg több ezer felhasználó közül egy 10-20 fős "tömeggel" van baj, belefér.

    Amit az ilyen nagy reformerek elfelejtenek nagy szavak mögé bújva, hogy legtöbbször rombolnak és nem építenek. Egy rendőrt le lehet cserélni, de ha magának a rendőr szónak a tekintélyét cincáljuk meg, akkor az a bűnözőkön kivül senkinek nem lesz jó.

Új hozzászólás Aktív témák