Új hozzászólás Aktív témák

  • Foglalt név

    addikt

    válasz Gyuri27 #5360 üzenetére

    Mivel látom te jobban belelátsz itt a dolgokba, kiváncsi vagyok, hogy szerinted kinek a kompetenciája megváltoztatni az alapelveket :)

    A dohányzás teljesen jó példa. Ha én nem-dohányzó teaházat akarok üzemeltetni, akkor azt fogok. Ettől még forgalom lesz, az a vendégkör, akit szeretnék ott tudni, jól fogja érezni magát. Az, hogy két ficsúr, akinek azért marha jó lenne, ha a nálunk teázhatna, még magát alázza azzal, hogy előadja, mintha rá lennék szorulva a pénzükre, tehát úgy állítja be, hogy nekem előnyöm az, ha az egész hely színvonalát arra a szintre csökkentem, hogy ők még pont beférjenek, azokat maximum megmosolyognám.

    A banokra. Lehet ovizni, de szerintem értelmes ember képes felfogni, ha szólok neki, hogy a melegszendvics topikba ne írjon. Persze lehet ezt automatizálni, ahogy tildy is szokta javasolni, csak éppen nem látom értelmét. Én pl. nem azért szánok x órát a szabadidőmből a fórum jobbátételére, hogy az összes vérpistikének az adatlapját menedzseljem, miszerint ma éppen melyik topikot látogahatja. Nem vagyok napközistanár, hogy figyelmjem tibi és joco is online-e ma, mert akkor egyiket banolom a melyik a legjobb kisüsti topikból, mert ott mindig hajbakapnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák