Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz Foglalt név #5351 üzenetére

    Az igazságszolgáltatás 3 pillérét már az felvilágosodás nagy kopányái is szétválasztották. Én ezzel értek egyet. Nyilván körülményesebb és nem tökéletes a dolog, de eddig nincs jobb (szerintem).

    Én nem írok a jogos modba mostanság.
    Alapelvek azt mondod fixek. Miért? Azon kivül, hogy a fórum magánterület? Változnak az idők emberek, felfogásák annyi minden más változik. Miért nem lehet némi beleszólása az usereknek az ebbe?
    Vagy legalább egy fórum ahol ezt meg lehet beszélni.
    Példa: végleges ban. Aki nem követ el bcs-t, de mégis deviáns magatartásával össze kap egy végleges az miért nem jöhet vissza 1-2 év múlva rangjától megfosztva?
    Hülye példa de a gyilkosok egy része kap csak tényleges életfogytot.

    Értem én hogy mi történt andrissal. De 3 dolgot megemlitenék ezzel kaocsolatban. Egy 3 óra ban után a 3 nap elég nagy ugrás. Ezt nem érzem megfelelőnek. De nyilván ez az én véleményem.
    Kettő: a ban közlését (tudom ez Race stilusa) de miért nem lehet szározan röviden közölni? Másik példa: ahogy Lipivel közölve lett, hogy nem kapja meg az avatart az sem tetszik. De ez csak formaiság, jogosságát nem vitatom.
    Három: 3 nap ban után ami az egész hétvégét lefedi miért kell kellemes hétvégét kivánni?
    Az világos, hogy jön I_Am és szól hogy Ő volt az és jelzi, hogy az érintet tisztában van azzal mi miért történt, de az utolsó sor nem kell. Szvsz az csak újabb konfliktust okoz.

    Ha fenyegeve érzem magam szólok. ;)

    Gorneck23:ja a zene faja. Pocahontassal meg én is kipróbálnám egy wigwamba. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák