Új hozzászólás Aktív témák

  • Foglalt név

    addikt

    válasz Gyuri27 #5349 üzenetére

    Gyakorlatilag össze van vonva a két intézmény, úgyhogy Dredd bírók vannak. :)

    2 dolog. A békebíróval nem lennél előrébb. Ugyanazon elvek szerint kéne működjön, mint mi. Ergo nagy valószínűséggel egyetértene. Ekkora persze lehetne jönni azzal, hogy összejátszunk, de nem erről van szó részünkről.

    A másik:
    "Ha user kontra modi/házigazdánál viszont jön A nagybetűs és elmondja miért nincs igazad."

    Ez talán a probléma forrása. Ugyanis a user legtöbbször nem azért jön, mert hibáztunk, hanem azért mert nem tetszik neki az egyik alapelv(vagyis közvetlenül az, hogy betartatjuk), ez pedig nem vitatéma, számunkra sem, ergo nem lehet "igaza". A jogos mod is ettől lett egy szemétkupac. Az alapelvek fixek, felesleges vitatkozni róla, csak az értelmes kérdésektől veszi el a helyet.

    Példa.
    Bejössz a jogos modba és azt mondod, elnézést, de az ominózus törölt posztomban nem írtam semmi csúnyát, lehet, hogy a "megöleltem"-et, "megöltem"-nek olvastad. Ha így volt, azt mondom sorry és visszarakom.

    Ellenpélda.
    Bejössz a jogos modba és azt mondod, miért törölted a posztomat, mikor semmi olyat nem írta és a ******ország különben sem csúnya, akkor lehet, hogy tényleg még egy bannak leszel a gazdája, mert ez max. hitvitának lenne jó(annak is gyenge), innen kezdve egyértelműen provokatív.

    Bocs, ha fenyegettem :D

Új hozzászólás Aktív témák