Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz darál0w #38868 üzenetére

    Háááát de bazzzz...tudom mit akarok, felhívom...nem privit, mailt meg füstjelet küldözgetek...szal felhívom, ez köll mennyi, ha jó az ár akkor megrendelem...ennyi.

    Ismerősi körből is tok elég sok emberkét felsorolni aki beszopta már a nagyobb webshopokkal (4 hónapig tartott gariztatni egy szaros pendriveot!!!)...egytől egyig...én havernál is vártam 3 hónapot lapcserére, 1 hónapot pendrive-ra...kibaszott magyar nagykerek...ha meg nem onnét van még rosszabb a helyzet.
    Szerencsétlen haveromat baszogattam folyamat, hogy mi a vérvörös fasz van már...aztán egyszer csak megérkezett a lap...de egy másik... :D Wtf?!

    Nem védem Giannit, mert pont leszarom...idejét se tom mikor vettem tőle vmit...de mindig voltak lesznek elégedetlen emberek és hibák...ez egy ilyen biznisz szvsz...
    Akinek nem tetszik a dolog az jelezze a megfelelő helyen...nem a fórumon hisztizzen, elérni sajna semmit se fog tudni...ki tudja miért is csúszik a gari...fel kell hívni, ha nem éri el, akkor lépni kell, de nem a topikjába...hanem a megfelelő topikba...azután hitalos útra kell terelni a dolgot...

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák