Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz Chaser #3765 üzenetére

    1. A b560-ban már van memória OC, illetve alig árulják még de már kapni 30-ért b560-as lapot így de, lesz 30 alatt..

    2. A 3600-asban aztán milyen igp van egyébként?

    3. Illetve egy hülye usernek melyiket ajánlanád, intelt vagy amd-t? Ezek az intel 1x400-as cpuk olyan órajelen ketyegnek amin annyit fogyasztanak mint a 3600-as(vagy kevesebbet) gyárilag bios buhera nélkül és a régi gyártás miatt mindezt jóval nagyobb magfelülettel teszik, így kb fele akkora hűtés elég rá mint egy 3600-asra.

    A b560 óta sehogy nem áll az az AMD teória. Amikor állt volna akkor meg a 3600 került 80 ezerbe és azért nem állt. A 10-es intel széria előtt volt best buy a 3600+olcsó alaplap, azóta inkább szimpátia meg aki nulláról épít gépet a mostani vga helyzetben annak erős optimizmus :D. Egy intel cpu-s géppel elvileg online játékplatformra is elő lehet fizetni, nem tudom van e akadálya.

    Ne a gép/cpu ajánlo topikokat olvasd a ph!-n, anno én is benéztem és nagyon jól tettem hogy el is hagytam..túlzott az AMD szimpátia, sok kategóriában egyértelműen az az ajánlott, van ahol nagyon nem ha olyan szemüveggel nézi valaki mint én. Számomra két amcsi cégről van szó és semmi különbséget nem látok közöttük, terméket veszek nem márkát. (nvidia amd ugyanez, csak PH csinált vallás dolgot ezekből a dolgokból, mint ha az egyik magyar gyártó lenne kb)

Új hozzászólás Aktív témák