Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz ImpersonatoR #1454 üzenetére

    Belegondolva, utan olvasva, X670 -nek nem sok ertelme lenne, mivel semmi plusz extra nem erkezett az uj processzorokkal, amit az alaplapokra lehetne tenni. Ez kb. pont annyira lenne ertelmes valtas, mint a Z370-Z390. Itt ugy nez ki, a gyartok kiadjak ugyan azokat a lapokat, csak frissitett revizioval, es e mellett megjelenik par uj lap a kinalatban, ami kikuszoboli a regiek gyengesegeit. Egyebkent is, ez lesz az utolso AM4, a kov. gen mar mas platformra kerul.
    En biztos vagyok benne, hogy az esetek 90% -aban erosebb lesz game -ek alatt is. :U Basszus, a Cinebench single core score azert eleg beszedes. Itt mar nyers eroben oriasi az elorelepes es ezzel egyutt az elony. Ha csak a 19% javulassal szamolsz, ami CB alatt tenyleg boven megvan, mar akkor megeloztek az Intelt. Es ez csak a nyers ero, mert a CB single score -al mar elotte sem volt baj. A magok kozotti kommunikacio az, ami jatekoknal szuk keresztmetszet volt, de azt megoldottak, lasd dia.

    Memoria kezeles meg kodben van, de tekintve, hogy sokan az Intelt is 3200-3600 -as ramokkal hasznaltak, igy nem volt eddig sem nagy a diferencia. Igertek, hogy megoldjak az IF orajellel kapcsolatos problemat. Magasabb frekvenciara lehet kepes(elnezve a routingot), na meg beszeltek orajelgeneratorrol is, ami az igazi megoldasa lenne a Zen2 -nel tapasztalhato problemanak a magas memoria frekvencianal.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák