-
IT café
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #Morcosmedve #16099 üzenetére
Nem csodálom, ha világ "fesze" nem elég neki.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Smaragd chip nincs is?
[ Szerkesztve ]
-
JasL
senior tag
válasz Erdei88 #16116 üzenetére
A 80% OC-t ne úgy értsd, hogy ennyivel emelik az órajelet, hanem hogy a processzorok felső 20%-ba tartozik. Nem csak az a chip lehet golden amúgy, ami extrém órajelen képes járni, hanem ami pl extrém alacsony feszültségen megy stabil órajelet, kiemelkedő órajelemelkedés nélkül.
-
Lipton
őstag
A feszen és a szorzón kívül mit érdemes állítani?
4.4GHz lenne a cél. -
Akybron
aktív tag
Beléptem a i7-4790k-s táborba, egy i5-760-at fog váltani. Az alkatrészek itt várják, hogy bekerüljenek a gépházba (egy SSD meg egy alaplap társaságában). Kíváncsi vagyok mire lesz képes, első csúcsközeli gépem.
73&DX HA5OJN
-
Lipton
őstag
válasz #Morcosmedve #16122 üzenetére
Van valahol összefoglaló ezekhez az értékekhez? Táblázat vagy ilyesmi, hogy mit mennyire lehet/érdemes állítani?
Ezt a gépen még annyira nem tuningoltam, mert baromi sok feszt lehet állítani, a legtöbbről pontosan azt se tudom, hogy mi. Lehet, hogy valamit teljesen éretlmetlenül emelnék.
Extrém elvárásaim nincsenek, a 4.4 jó lenne, de már a 4.2 is előrelépés. -
#Morcosmedve
veterán
-
Lipton
őstag
válasz #Morcosmedve #16128 üzenetére
Ezen a videón elég egyszerűnek tűnik, kár, hogy ez nálam nem így megy.
https://www.youtube.com/watch?v=Lfs03v_C4M4
-
Lipton
őstag
A ring órajelet érdemes 3900-on hagyni?
-
Lalaboy
őstag
Megjott az alaplapom.
-
Lipton
őstag
válasz #Morcosmedve #16131 üzenetére
A 4000 stabil, ennyin megy amióta megvan, a ring is annyin megy.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Lalaboy #16069 üzenetére
A deszka is fontos, de csak akkor, ha tuningolsz! En a soc force lapommal 10 perc alatt kitesztelem a procimat 80%-ra, +10 perc a ramokat 85%-ra! Kulonben szinte semmi ertelme oc deszkat venni!
Na, a fenti írás alapján azt hittem, hogy 30 perc múlva már jönnek az eredmények, vagy most mi van?
-
nagyúr
Én meg hazaértem melóból...
remélem kicsit később jövök vmi eredménnyel.#16123 Lipton :
Szétvagdosni nem fogom.Ez meg milyen megfogalmazás.
Egyik mellék állásomról nyilatkozol ilyen formában.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Csak a procin fog múlni,nem rajtam.
Megölni nem fogom az biztos,csak azért,hogy lássak 5.1-5.2GHz vagy magasabb órajelet.
Vcore-t lehet tolni felfelé amíg nem melegszik.
IBT-t teljesen elfelejtem,de még az aida stressz tesztet is fpu nélkül.Be kellene üzemelnem végre a kompit és akkor láthatnátok szép órajeleket,akkor nem kellene ennyire tartanom a dolgoktól.
Sajnálnám ha bármi baja lenne.Amúgy csak dícsérni tudom a Gaming 7-t,jól állja a sarat.
Amúgy meg hagyjátok Lala-t nyugodtan tuningolni.
Viccen kívül,bizony időigényes kitapasztalni melyik proci mit szeret,tapasztalatból tudom.
Főleg magasabb órajeleken.
Nincs 2 egyforma.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
laychi
veterán
Remélem én is,meg azt is,hogy jó darab,csak legyen ezúttal annyi esze a druszámnak,hogy nem hajtja addig,mint legutóbb.
Persze tudom a táp vitte el,de abban is közrejátsz(hat)ott az OC,hogy a táp már nem bírta tovább szvsz.Lala ez nem bántás,csak élvezd is,ne csak hajtsd
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika
- Futás, futópályák
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest