-
IT café
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
-
Gyuri09
tag
Nemsokára énis meglesem hogy a Bios frissités után változott-e valamit tuningban a lap....
-
Imo85
tag
válasz bombibmw #13060 üzenetére
Oké, Én megértem a te álláspontodat, ezzel nincs is gond. Az igaz, hogy subaruwrc eléggé tirpák módon közölte, de igaza volt. Én abból a szempontból sajnáltalak, hogy egy atom állat prockót haza vágtál. De azért nem kell a hattyú halálát előadni. Sajnálunk pont, ennyi! Tovább kell lépni. Szal fel a fejjel, majd lesz másik.
[ Szerkesztve ]
Imo
-
Trailblazer
veterán
Legend Of The Golden Batch - eléggé 70s kínai kung-fu filmesen hangzik.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
törölt tag
válasz gyuszaa #13122 üzenetére
Szó sincs róla, hogy azt várnám,hogy a proci akár kölcsön is ad hóvégén, ha megszorulok vagy levigye a blökit sétálni Ellenben annyi Intel vs AMD csatározást olvastam a hittérítős rajongótáboroktól már a ph-n és persze máshol is, hogy kíváncsi vagyok,hogy 'élőben észre lehet e venni bármilyen különbséget
-
Pacy
aktív tag
válasz dantambt #13125 üzenetére
Milyen környezetben? Milyen Ghz-en? Milyen játékban? Ennyire azért nem gyenge egy 8350. Aki képes kompromisszumot kötni hogy néha beesik 40fps környékére egy régebbi vagy optimalizálatlan játék annak tökéletes lehet egy fx8320 4.5-4.7Ghz-re húzva. Főleg ha terjed a Mantle vagy jó lesz a Dx12. (Már ha Amd kártya) Akinek ez nem opció az fizet és vesz i7-et.
-
bombibmw
veterán
Ez milyennek számít?
#L423B494Nem tudom megnézni telón,meg dolgozok is.
-
m1garand
tag
Nekem is ez van, várom mit hozol ki belőle.
(#13125) dantambt: nekem is FX8350-volt, a 2600MHz-es RAM valami őrületesen felturbózta a Samsung Evo SSD-t, elképesztően gyors az Intel memória kezelése az AMD-hez képest. A benchmark szerint 2,5-3x-os az írás/olvasás!
[ Szerkesztve ]
-
joshua7
veterán
-
m1garand
tag
válasz #Morcosmedve #13129 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
válasz joshua7 #13130 üzenetére
THX!
(#13131) m1garand: de így használtad is rendesen és nem fagyott stb.? Mert az 1,22 után 0,01-0,03-at még néha elkér. Szóval a "legrosszabb esetben is" megy ennyit 1,25-ön v. alatta, így értettem.
(#13133) h1mpi: 4,6-ot meg mindegyik megy, alacsony fesszel és hővel...annál mi kell még több?
Miközben nekem 4,2 a 4770k is elvitt mindent (4,4-en a G3258 is, játékban, de hagyjuk )...[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
h1mpi
félisten
válasz #Morcosmedve #13132 üzenetére
4.8 Ghz-et szeretnék 24/7-re. Ez az álom, remélem ez már tudja. Ha nem, akkor marad a 4690K, ami 1.200V-on tudja a 4.6 Ghz-et.
Fully electric lifestyle!
-
HSM
félisten
válasz #Morcosmedve #13132 üzenetére
"Miközben nekem 4,2 a 4770k is elvitt mindent (4,4-en a G3258 is, játékban, de hagyjuk )..."
Kacckacc, csak nehogy elindíts egy BF3at, GTA4et... Nem sorolok többet. Persze, van amihez elég, szó se róla.(#13134) h1mpi: Asszem nyugodtan írhatom, hogy drukkolok, hogy összejöjjön.
[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
Azért van a " " mert lehet adódna szitu, ahol picit hátrányként érne, de eddig nem jelentkezett
(a GTAIV-hez a 4,2-es 4770k se volt elég, az nem jó példa).De szívesen megnézem a BF3-at neked, originből leszedhetem... FC3/Titanfall/Grid Autosport, amikkel éppen játszok!
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
h1mpi
félisten
válasz #Morcosmedve #13135 üzenetére
Ésszerű magyarázata nincs ezt Te is tudod. Játék a procikkal
Fully electric lifestyle!
-
HSM
félisten
válasz #Morcosmedve #13137 üzenetére
A 4770K persze, hogy nem jó! HT-t ki nem állhatja a játék. HT-OFF-al viszont gyönyörűen kéne fusson 4 Haswell magon 4,2Ghz-en, nekem legalábbis álomszépen futott csutkamaxon a 290-en és a tesztképpen 4,4Ghz-re felrántott 4670K-mon.
Ami a BF3-at illeti, így festett a 290-esemen: .
Szerintem elég szépen látszik, hogy szépen megizzasztotta a procim. Igaz, multi volt, sok játékossal (32-48-64-es mapokon szeretek játszani). Az FPS mondjuk jó volt, így is végig 70 felett maradt. Tuning itt nem volt. -
HSM
félisten
Attól függ, mire. A HT jelentősen növeli a proci valós kihasználhatóságát, akár 30-40%-al nagyobb átbocsájtóképességet eredményezve, ugyanakkor elrontja a priorizálhatóságát és emiatt nőhet a válaszidő.
Játékoknál ez a kritikus kérdés, hogy miből profitál többet a játék, a nagyobb "nyers" erőből, vagy a jobban priorizálható, garantált, de kevesebb erőforrásokból. GTA4-nél egyértalműen jobban fut kikapcsolt HT-val, az ugye csak 3 szálas, tehát semmiféleképpen nem is futhatna jobban HT-val.
Itt írtam egy példát, mitől lehet baja a HT-nek [link], bár itt nem foglalkoztam azzal az esettel, amikor a HT-val gyorsabban fut a játék. Bár ha gyorsabban is fut, egészen biztos érzékenyebb marad a rndszerben futó egyéb háttérfolyamatokra, amik szerencsétlen esetben bármikor beleronthatnak az élménybe kisebb-nagyobb mértékben.Ezért nagyon jó a HT-nak például a renderelés, ahol gyakorlatilag egymástól függetlenül tudnak számolni a magok, és nem ront bele semmi a képbe, mivel a folyamatok nem függnek egymás eredményeitől, ha egy mag picit belassul a másiktól, semmi baj nem törénik, megy tovább az összes többi szálon a feldolgozás. Sajnos egy játékban viszont sokkal több függőség van a folyamatok között.
[ Szerkesztve ]
-
troll81
addikt
sziasztok! neki láttam a procinak 4600mhz auto fesz 1.294 V ez sok gondolom de bf4 alatt a core max eddig 65 fok volt. a feszültség beállításnál el keveredtem ehhez kérnék segítséget ez lenne a max orajel egyenlöre és minél kisebb feszültséggel
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest