Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz kukszi1 #2588 üzenetére

    Én leírtam korábban a wintellel kapcsolatos tapasztalataimat, és az a cucc a régi, 40x40 mm-es cpu hűtőbordával használhatatlan volt: nyugalmi állapotban 60°C környékén volt a CPU, és már párlapos böngészéstől 70-80°C környékén járt.

    Amit most használok, azon gyárilag nagyobb borda volt, szóval ez bütykölés nélkül is használható, moddolt hűtéssel pedig olyan értékeket hoz, mint egy laptop: kb. 45°C-ról indul, amikor leülök elé.

    Hangsúlyozni szeretném, hogy nem használtam még stick kivitelű atomos gépet, csak számomra meglepő, hogy az "első generációs" wintelénél kisebb bordával és venti nélkül is használhatóak. Természetesen hiszek nektek, csak fura.

    A médialejátszásról: én sem szoktam 30+ GB-os filmeket nézni, de már leszoktam a külső hdd-k és a pendrive-ok ilyen célú használatáról - sokkal egyszerűbb a wintellel letölteni és megosztani mindent. A letöltések indításához sem kell gépközelben lennem, ill. minden anyagomat elérem az összes eszközömmel, a PMS-sel megosztottakat ráadásul LAN-on kívülről is - ennél több nekem nem kell (de most már kevesebbel is nehezen érném be).

    (#2590) LógaGéza Nézd, kukszi1 szerint a stick is használható módosított hűtés nélkül, szóval nem akarlak lebeszélni egy jó vételről. A tapasztalataimat leírtam fentebb, döntened neked kell.

    Amúgy én egy Wintel w8-ast használok, módosított hűtéssel. Elmenne anélkül is, de szeretném, ha sokáig tudnám használni.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák