Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
synthi
újonc
válasz Imifej #17496 üzenetére
Köszi a segitséget ! Láss csodát !! Kimentem az udvarra és megjelent minden kamerás funkció !! Még uj kamera bejegyzéseket is tudok regisztrálni a térképen !
Az nem lehet hogy van egy sys. beállitás hogy ezek a funkciók állandóan láthatóak legyenek ??????
Mert szerintem az volna alogikus ha ott be lehetne irni valamit hogy állandósuljon a kamera funkció ne csak műholdvétel fügvényében....
A szakik biztosan tudnak valamit ezzel kapcsban !!
Várom a megoldásokat !!!!!!!!!!!!
Előre is köszi !! -
Pól2
csendes tag
válasz Imifej #17581 üzenetére
Köszönöm a választ !
Szeretném megkérdezni,hogy van Navon 660 készülékem hivatalos Igo Primó térképpel, üzletbe vettem, ami - a műhold jelet gyakran nem találja, az akkumulátor sem a legjobb- annak a térképét egy Waytec 980 Bt-ra át szabad, vagy lehet tenni ?
Valamit olyat olvastam,hogy a térkép licens kód nem biztos hogy megengedi ?
A térkép aránylag friss csak a készülék nem a legjobb, van erre megoldás , vagy dobjam el.![ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz Imifej #18147 üzenetére
Az előbb írtam, hogy a megyematricákat is figyelembe veszi! Mit nem lehet ezen érteni?
Tervezz egy útvonalat Üllő körforgalomtól a Maglódi Auchanba! Fizetős út bekapcsolva, az M0-án tervez, ha kikapcsolod, akkor Ecser felé a Pesti út felől közelít.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz Imifej #18159 üzenetére
Én Pest megyei vagyok, és vettem magamnak Bács-Kiskunra matricát, mert évente háromszor kell mennem Kecskemétre.
Egyébként van egy olyan opció, hogy útszakasz kizárása. Ezzel egész szépen ki tudod lőni azokat a szakaszokat, ahol nem szeretnél fizetni.[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
SzaboZE
addikt
válasz Imifej #18159 üzenetére
Szörnyű lehetett Nekem kb 2 kattintás volt a neten megtalálni a megyei térképeket, amin láthatóak mely szakaszok mely megyéhez tartoznak. Azért Mo nem olyan nagy, hogy egy-két szakaszt ne lehetne megjegyezni és kizárni a tervezésből Cserébe inkább erőszakoljuk meg az igo jól működő rendszerét és fejlesszünk bele egy újabb menüpontot
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
-
mcll
senior tag
válasz Imifej #18985 üzenetére
A Primon egyszerű, ott csak bepipálod a Live TMC opciót.
Majd a telefonra letöltöttem egy DUN alkalmazást (volt egy 1500Ft.os változat ami működött is, a neve: BlueDUN+), ezt elindítottam, engedélyeztem neki a kapcsolatot, blutooth bekapcs.
A PNA-n összepárosítottam a telóval, így a teló oszt nekik netet BT-n keresztül. PNA-n van egy BT opció menü, abban kell. Majd a párosítás után rámész, ugyanebben a menüben látni fogod a telódat, arra klikk, majd a köv ablakon adatkapcsolat ikon, és arra start.
Így működött. Hibája, hogy minden egyes PNA indításkor ezt végig kell játszani (újra kell párosítani), mert valamiért a párosítás nem 100%-os. Azaz párosodik, de sehogy sincs adatkapcsolat, csak ha újrapárosítod.
Szóval nagyon macerás. Egyelőre azt hiszm mégis a Waze lesz a jó navigálásra...."Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Laptop Túrkáló, ha olcsón akarsz használható notit, kishibával, vagy csak rossz akkuval..
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Eladó Lenovo ThinkPad T490 (i5-8265U, 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Redmi Pad SE 8.7 (2 év garanciával)
- PlayStation 4 Pro + VR + V2 Kamera, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest