- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Mezga Aladár #79200 üzenetére
Ha jól tudom az AHCI megléte kötelező hozzá.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
ryger
aktív tag
válasz Mezga Aladár #79202 üzenetére
Toltsd le az SSDOK progit es nezd meg azzal vagy kerdezz be ide.
(#79203) totron
Gondolom a roll back opciot kell valasztani a regi rendszer vissza allitasahoz.
Erre valakinek van valami otlete? A gep megy azota is, semmi problemat nem eszleltem eddig.
[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
Megtörtént.
Azért gyanús a dolog, mert ha ahci-n volt az opció, akkor a gyári win drivers-el és linux alatt nem lehetett újraindítana a notit, elakadt amikor a bios kereste a lemezeket, majd hibaüzi jött nem talál lemezt.
Ha kinyomtam, vagy leállítottam a notit akkor utána semmi gond. Intel drivers-el rendben volt.
Egy nagyon elb@szott vezérlő van benne. -
félisten
Na, kipróbáltam a Win10-et a W500-on.
Feltelepül percek alatt, wifit, lant, blútyúkot egyből ismeri, de percekkel a boot után csonttá fagy, ahogy írták már fentebb is.
Végigmentem a kötelezőkön, tehát virtualizáció off, amt on-off, switchable graf on-off, fixáltam neki a radeont, semmi eredmény.
Ez így nagyon tré. System Update-et már fel sem tudtam tenni, letölteni sikerült az Edge-ben, de a downloads mappát már nem tudtam megnyitni soha.
Kíváncsi vagyok, erre lesz-e valami fix. Mert amúgy villámgyorsan bootol, és nagyon tetszik a gui. -
Chaser
legenda
válasz FoxiestFox #79206 üzenetére
hol a hiba?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
RoboGuru
tag
"(#79203) totron
Gondolom a roll back opciot kell valasztani a regi rendszer vissza allitasahoz."Igen a Roll back to the previous build az előző verzió visszaállításához.
"[Erre] valakinek van valami otlete? A gep megy azota is, semmi problemat nem eszleltem eddig."
Természetesen több a hőtermelés és a fogyasztás, de az intel álláspontja szerint is biztonságosan lehet használni. Van aki már évek óta így használja és semmi probléma. Igazából a processzor esetén is ugyanez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
www.rendszerguru.hu
-
félisten
válasz Chaser #79207 üzenetére
Fogalmam sincs.
Win7-tel minden rendben van.
Ráadásul tiszta installt nyomtam, Macriummal lementettem a 7-est D-re, töröltem minden partíciót az SSD-ről, így azt hozott létre a 10, amit akart.
Most visszaállítottam, de ráérek kísérletezni, úgyhogy ha valakinek van ötlete...
Modbiosom van, szerintem az a legújabbon alapszik. -
Chaser
legenda
válasz FoxiestFox #79209 üzenetére
én is feltolom, csak a külső íróm elqrta a lemezt, de nekiesek újra
-
félisten
-
soldi3r
veterán
-
félisten
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz FoxiestFox #79211 üzenetére
érdemes először a w7-et upgradelni w10-ra, így legális lesz a w10 (ha előtte a w7 az volt), majd nyomni egy clean installt és utána már magától aktiválódik az op.
-
félisten
válasz Sanyi.mTs #79215 üzenetére
Eszemben sincs aktiválni, míg nem képes felmutatni ez a rakás kakkancs egy működőképes desktopot.
Pont ezért kísérletezek. Frissíteni pedig csak addig fogom amúgy is, amíg a 10-eshez rendelődik a kulcs, utána megy a clean install.
A Win sosem volt jó az előző rendszer frissítésében, és a Win10 topik alapján most ebben is alulmúlták magukat. Kb alfa-szintű bugokat produkál a rendszer... -
Chaser
legenda
válasz FoxiestFox #79216 üzenetére
ezzel én is így vagyok 500-asra megy, pont az a konfig ami a linkben van
szerk: hdd csak 160-as, modbios nincs, bár annak nem kellene anomáliát okozni ha 7 alatt rendben van, akkor desktopig se jutna el sztem
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz FoxiestFox #79216 üzenetére
azért mondtam az upgrade-t, mert, akkor nem kell azt figyelni, h lejárt-e már az 1 éves ingyenes frissítési lehetőség, és nyugodtan vissza lehet rakni a w7-et is utána
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Uzi74
senior tag
Első win10 hiba mit látok: a mikrofon mindig aktív, hiába kapcsolom ki az (fn)F4-el.... Az OSD ki is rajzolja a kikapcsolt mikrofon ikont, de továbbra is aktív marad..... Csak nálam van ez?
-
félisten
Legalább 15 perce nem fagyott le.
Cserébe a System Update (a Win10-es) el sem indul.
Radeon driver felmegy, CCC adminként, W7 kompatibilitási módban sem.
Amúgy működik minden, közben a háttérben szüttyögteti a frissítéseit.
Van egy sejtésem, hogy ismét összezuhan hamarosan. -
havri1
félisten
Utángyártott akkumulátorral is működik a PowerManager akksi kímélő módja?
(Töltés szabályozás)Köszi
havri
-
Chaser
legenda
ha lakást nem is gyújt fel de alaplapot gyorsan haza tud vágni, cserébe ebayről kb feleannyi mint itthon kéz alatt egy gyári, nagy üzlet, vagy nem tűzeset vagy stb-ről nem is beszélve, bár az kis eséllyel de megeshet gyári akkun is, lenovo is visszahívott már pár szériát talán emiatt
-
félisten
-
soldi3r
veterán
-
Tim82
félisten
válasz soldi3r #79232 üzenetére
Tudomásom szerint ezt úgy három hete lehet tudni, hogy az Enterprise változatot leszámítva ez a szitu.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
havri1
félisten
válasz FoxiestFox #79206 üzenetére
3 napig szenvedtem a T400-on a w10-el, de a fagyást nem sikerült megoldanom. Hol egyből boot után, hol csak 4-5 perc után, de megmaradt.
havri
-
félisten
válasz havri1 #79234 üzenetére
Én sem vagyok sokkal előrébb.. gyakorlatilag semmi sem megy, amit használok.
VGA driverről meg ennyit amúgy:
Azért kicsit bíztam az AMD-ben, hogy kapunk egy darab legacy drivert CCC-vel legalább a DX10-es vasakhoz, amivel még túlélhetünk, de nem.
Igaz, a driver maga működik (Win fel is teszi a legújabbat), de így gázos, hogy nem lehet konfigurálni.Chaser: nálam műkszik a fényerő a Win OSD-vel.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
fenn a 10-es, hangerő osd wines van, némításra is reagál csak nem jelzi, fényerőszabályzás viszont halott, egy os ami felülírja a biost? elindítottam a yt-bot, 2 perc után fekete képernyő de a hang ment tovább, aztán kép is visszajött, egyelőre ennyi
-
havri1
félisten
válasz FoxiestFox #79236 üzenetére
Ja, meg a hang torzítása volt, ami marhára idegesített. Neked nem torzított?
Én már visszaraktam a 8.1 -et, viszont (sokan mások is szívnak ezzel), a tálcán valamit elcsesz most dowgradelésnél (tiszta telepítés pedig!). Ilyen lesz (csúnya kék háttér, és el vannak csúszva az okonok)..:[ Szerkesztve ]
havri
-
Mezga Aladár
veterán
válasz FoxiestFox #79236 üzenetére
7-ig bezárólag lehet a driversel próbálkozni. Nekem a t60-as vista meghajtója ment a 10-en
Ati x1400 -
donjohnson
addikt
hajrá win10-esek!
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
félisten
válasz Mezga Aladár #79239 üzenetére
A driver ok, a CCC nem. De alap, hogy adminként és kompatibilitási módban telepítek, és egyenként állítottam be az exe fájlokra is a kompatibilitási módot - eredménytelenül.
Amúgy van 3D, a driver teszi a dolgát, csak nem konfigurálható, ami játszós gépen sajnos nem alternatíva.#79238 havri1 : A hang nálam oké. BT is, wifi is, bár egyik sem kapcsolható a billkombóval, amit nem tudok belőni addig, míg a System Update nem megy, márpedig nem hajlandó.
Szóval ez felejtős így. Még kicsit szórakozom vele azért.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz FoxiestFox #79241 üzenetére
Pont ugyanez volt amikor kijött a win 8/8.1. Ma meg már driver is van kint a lenovo oldalán hozzá. Tökéletesen működik.
Hányszor mondták itt, hogy hülye vagyok, szar az , nem fog sose működni. 7-ig támogatott.
Oszt~ tessék..
10 is fog menni, alapvetően driver hibák vannak, orvosolni fogják..[ Szerkesztve ]
havri
-
félisten
válasz havri1 #79242 üzenetére
De én azt nem értem, hogyha van kint Win10-es System Update, az miért nem megy egy Win10-en?
Mint tudjátok, én itt kb mindenkinél jobban elismerem itt, hogy a régi szarjainkra ne várjunk támogatást, de itt egy csomó olyan dolog sem megy, aminek mennie kéne.
Pl ha a System Update egy darab drivert nem találna a gépemhez, egy szavam sem lenne, hiszen legalább lefutott, de nem.. -
Mezga Aladár
veterán
válasz FoxiestFox #79241 üzenetére
ccc nem használom. Csak a meghajtó és az is az eszközkezelő vga jobb klikk frissítés.
-
félisten
válasz Mezga Aladár #79244 üzenetére
Hopphopp, most, hogy 63456 újraindítással felerőltettem egy .net frameworkot, amit nem is hittem, hogy fel lehet (letöltöttem 5 külön fajtát), lett CCC.
Akkor már csak a PM és AC kéne + Afterburner. -
HSM
félisten
válasz Chaser #79230 üzenetére
Nem-e gyújtja fel a házat? Egy jó kis masszív 6 cellás Li-ion akksiszörny? Akkorát tud robbani, hogy még a lapost is szétégeti.... [link]
Nem véletlenül hívták vissza, a legkisebb hiba a töltő/védelmi áramkörökben vagy akku-kialakításban is már gondot okozhat. Veszélyes eszközök ezek sajnos.(#79231) dying_star: Ez már a modern kor emberének készült. Tudod, a big brother mindent megcsinál neked helyetted, és ágyba hozzatja a pizzát, ha beleböfögsz a mikrofonba, akkor is, ha nem akarod.
-
Tinuszka
tag
T540p-re tettem fel a 10-est, upgrade után újratelepítettem. Upgrade után a PM fagyott le, aztán elindult de nem látta az akksit, míg a tiszta install után a W10 nem engedi felrakni a PM-t, máshol pedig (Lenovo Settings) nincs opció az akksi kímélő mód beállítására. Amúgy nincs vele különösebb baj. Valaki tud erre megoldást?
-
félisten
-
Tim82
félisten
válasz soldi3r #79247 üzenetére
Valahogy úgy van, hogy Win 10 Home esetén nem lehet belenyúlni, Pro esetén meg csak késleltetni lehet az update-ket.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest