Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz fungi #75884 üzenetére

    Egy percig sem vitatom. ;) Magam is egyből dokkolom otthon egy jóféle 24"-os IPS-re, szval látom a különbséget.

    (#75889) Tim82: Ha definiálom, akkor úgy jobb? :DDD Elég sokmindennél előjön. Egy nagyobb Excel tábla, egyes programfejlesztő-környezetek, de ide lehetne sorolni bármit, amikor több ablakkal kell(ene) valamit (hatékonyan) csinálni.

    Azért szeretem jobban így leírni, mert az egyszeri usernek mindegy, kicsit többet vacakol vele, és megoldja a kisebb panelen is, csak ugye több idő és több hajszál elvesztése árán. :D

    (#75890) Crytec210: Na, annak épp az IPS lenne a jobb, nem kicsivel. :P

    (#75891) fungi: A fényes panelek mindig nagyobbat ütnek, amíg tudod őket szigorúan korom sötét szobában használni. Ez nyilvánvaló, hiszen nem kell eléjük a szükségszerűen némileg "homályosító" tükröződésmentes bevonat.

    (#75893) soldi3r: Az a pixelsűrűség kész mazochista csodaország. :D Cserébe a panel is elég gagyinak tűnik, 57% SRGB lefedés ennyi pénzért, WTF? [link] :Y Ez nem csak profi célokra felejtős így, hanem szimplán csak minősíthetetlen, lesd meg: [link]. Gyakorlatilag alig jobb a színvisszaadása, mint a sokat szidott AUO 900P panelos T420-amnak: [link] :Y Sőt, ha engem kérdezel, még rosszabb, mivel a zöld területekről több hiányzik, amire a legérzékenyebb a szem.
    Szeretem én a jó IPS-eket, de ez nagyon távol áll tőle sajnos....

    (#75898) Tim82: Igen, csak akkor tudnál bele venni egy normális minőségű SSD-t,+nincs ott a kérdés, miért lett a plamrest cserélve. 3-4 éves gépeken azért nem szokott még ennyire elkopni, pláne nem a plamrest... Nekem ezek nagyon felkiáltójeles dolgok. Wifi-ből is leggagyibb van benne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák