Új hozzászólás Aktív témák

  • hcl

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz Dhampir #74230 üzenetére

    Nem olyan biztos, az én jó régi monitorom is 40W.
    Illetve 20-ért valószínű nem Core2-es vasat adnak.

    Meg aztán olyan terv is van, hogy anyám most vett TV-t, hm, egy mini gépet be lehetne dobni mögé, és akkor nem kéne a másik szobában külön számítógépes sarok.

    @Aggregátor : Ja, csak nekem nappali áramon van a vellanybojler, mert rohadék a gáz- és a villanyszolgáltató is. :D Minden wattot megnézek.
    SFF vasak szimpik, csak nemtom, ha annyira asztalit akarnék, összevadászok használt alkatrészekből valamit, amit lehet tuningni, fillérekért.

    @Tikakukac : Amikre nekem egy noti alja kéne, ahhoz nem kell akkora erő, a kis méret, kis fogyasztás, halkség inkább.
    Én úgy oldottam meg, hogy WOL-lal be tudom kapcsolni az asztalit, így csak akkor fogyaszt, ha kell. Nagyon nagy szükségem nem lenne home szerverre, de egy olcsón kihozható webkamerás biztonsági cucc, amin amúgy elfut egy web + ftp szerver is, az nem lenne rossz.

    Így lett tablet alaplap, mert most javítottam egy tabletet (irgalmatlan bukóval, szívás), és van egy alaplap, amin gáz a LCD világítás meghajtója - dobok rá custom romot, VNC, adok neki tápot, és hawaii - kamera van, ha oda tudok neki adni USB-n eg Arduinot, akkor nyertem. Ha találok rajta natív TTL soros portot (sanszos) akkor még jobb :)

    [ Szerkesztve ]

    Mutogatni való hater díszpinty

Új hozzászólás Aktív témák