Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz [O]-[C]-[B] #22669 üzenetére

    Mivel "benne vagyok a TV-ben", ehhez kivételesen most hozzászólnék.

    Csak arról írtam az ominózus hsz.-ben, amit tapasztaltam.

    Három régebbi modellben, T41p-ben, T42-ben és T43p-ben használtam a három különböző vinyót. T41p-ben és T42-ben ment az APS mindegyik vinyó esetében - ugyanúgy viselkedett, ahogy ixtom is írta.

    A T43p-vel kapcsolatban csak azért nem tudom megerősíteni, mert egyrészt Linux Mint-tel használtam, másrészt pedig nem volt meg annyi ideig a gép, hogy elmolyoltam volna a Linux-os APS-megoldás beállítgatásával.

    Jelen pillanatban nincsen olyan Thinkpad-em, amelyik 2.5" IDE vinyót fogad és amiről tudok bizonyítéknak screenshot-ot mutatni (vagy esetleg mobiltelefonnal videót csinálni a működéséről), de ha szükséges, apám T43-ján (XP-vel) meg tudom oldani ezt is, bár abban az eredeti 40 GB-os IBM firmware-s vinyó van (talán Hitachi Travelstar, nem tudom fejből). Én mondjuk soha nem próbáltam ki, hogy az ultrabay slim HDD kerettel is megy-e az APS, de akár ezt is megnézhetem. Meg valamikor október folyamán kerül a házhoz valószínűleg egy T42p is, akár azon is megismételhetem a tesztet egy WD3200BEVE-vel is, bár azzal végső soron mást tervezek.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák