Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz feelgood #14416 üzenetére

    Az A széria és a Z széria nem volt mellékvágány, egyszerűen nem látták értelmét annak, hogy több termékvonalat tartsanak fent ugyanolyan célokra, ugyanannak a célközönségnek. Az A tulajdonképpen egy DTR mobil munkaállomás-sorozat volt, részben az R és T (az R50p, ill. 15" méretű T4xp-k), majd a W sorozat tekinthető az utódjának. A Z-nél leginkább a dizájn és a titánium fedlap mondható megújításnak, de kudarcnak ez sem bizonyult, csak épp nem volt szükség cégen belül több multimédiás szériára. Amúgy a Z sorozatnak elég komoly rajongótábora van, ahhoz képest, hogy külsőre nem követte az "ortodox" Thinkpad-vonalat.

    Ennyi erővel az R szériát is emlegethetnéd, hiszen azt éppúgy megszüntették...

    Ha mellényúlások, akkor a G valóban az, a desktop CPU-k erőltetésének köszönhetően. Én még az Acer által legyártott i szériát tenném ide, mely egy korai kísérlet volt multimédiás termékvonalnak, de nem bizonyult elég minőséginek.

    Megjegyzésként pedig Shadowfax, nem pedig Shadowfox. - Nem "árnyróka", hanem "Keselyüstök".

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák