Új hozzászólás Aktív témák

  • lhurgoyf

    tag

    Sziasztok!

    Új problémával jövök, már több, mint egy hete sz*pok vele minden este.

    Kezdem onnan, hogy neverhood1 Csabától vettem a T410-esem még áprilisban.
    Akkor volt egy olyan apró probléma, hogy előttem valaki ragaszkodott XP felrakásához, elvitte a gépet, aztán visszavitte Csabához, hogy meggondolta magát... Nos, ezt a gépet vittem én el, de akkor már nem volt rajta jogtiszta Win7 Ulimate. Pár hónapra rá elkezdett visítani, hogy nem eredeti az oprendszer. Mivel a géphez jár a jogtiszta szoftver, felvettem a kapcsolatot a szervizzel, akiktől kaptam is egy licenct. Vesztemre, már ott tartok, hogy jobb lett volna hagyni az egészet a fenébe, azzal a crackelt verzióval.

    Itt jön az elképesztő rész: a teljesen legális licenc felrakása után képtelen vagyok a gépemet összeismertetni az addig hiba nélkül működő WiFi adapterrel!!!!!!!!!!
    Konkrétan az eszközkezelőben sincs meg!!!!! Mintha nem lenne a kaszniban tényleg, de a k*va licenc telepítése előtti percekben még használtam! Raktam fel egy ubuntut, az se látta...

    Azóta csak kábelesen tudok netezni a hordozható gépemmel:S

    Természetesen azzal kezdtem, hogy a lenovo honlapról drivert kerestem-találtam-telepítettem. A wifi adapternek is és az "Access Connections" programot is felraktam-frissítettem ----- semmi.

    BIOS-ban megnéztem, off-ról on-ra állítottam a networks-nél, semmi.

    Csaba nem tudott segíteni telefonon (nem vagyok budapesti), a szerviz is csak annyit mondott, hogy nyomjam végig az összes update-et. Megtörtént, semmi (22 Lenovo update és 51 windows update után!).

    Keresgéltem a neten is (google a barátod...:-) találtam ezt: [link] Nagyon ígéretes, kár, hogy az én rendszeremben sehol nincs Zone Alarm Free firewall.

    Mostanra kifogytam az ötletekből, aki találkozott vagy hallott ilyen problémáról, kérem, segítsen. Köszi.

    Lhurgoyf

Új hozzászólás Aktív témák